Semih Şentürk: "1 kuruş bile almadan oynarım" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Semih Şentürk: "1 kuruş bile almadan oynarım"


Semih Şentürk, 'Küme düşürseler de farketmez" dedi.



ispanyol_devi_semih_icin_geldi.jpeg




Şike soruşturması nedeniyle zor günler yaşayan ve şampiyonluğunun elinden alınıp, küme düşürülmesi gündemde olan Fenerbahçe'de büyük tedirginlik yaşanırken, futbolcuların durumu da tartışma konusu oldu. Özellikle yabancı futbolcuların, takımın küme düşürülmesi halinde ayrılmayı planladıkları konuşulurken, yerlilerden kulübe bağlılık mesajları gelmeye devam ediyor.

"FENERBAHÇE'DE DOĞDUM FENERBAHÇE'DE ÖLÜRÜM"



Daha önce Emre Belözoğlu'nun yaptığı, "İsterse küme düşürsünler. Son sözümüz Fenerbahçe" demesi ve para almadan yeni sözleşme imzalamaya hazır olduğunu söylemesinden sonra dün de Semih Şentürk'ten, Fenerbahçe'yi sevenlerin yüreğine su serpecek sözler geldi. Bugüne kadar Fenerbahçe'nin çok ekmeğini yediğini ifade eden golcü futbolcu, "Ben, Fenerbahçe'de doğdum, Fenerbahçe'de ölürüm. Parada pulda gözüm yok. Bugüne kadar aldıklarımla idare ederim, hiçbir yere gitmem. Yurtdışından cazip teklifler gelse de, farketmez. Fenerbahçe'yi bu zor durumda yalnız bırakmam. İsteyen gider. Ben, para almadan aslanlar gibi oynarım. Küme düşürseler de farketmez. Düne kadar Fenerbahçe ekmek kapımızdı. Birkaç sene para almadan oynasak, batmayız ya. Fenerbahçe'nin bu dönemde bizlere ihtiyacı var. Beni Semih yapan takımımı yarı yolda bırakmak yakışmaz" diye konuştu. Semih, sadece kendisi değil, takımın kaptanları ve abileri olarak Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül gibi isimlerin de kendisiyle aynı düşüncede olduğunu sözlerine ekledi.



Fanatik
 
Cevap: Şentürk: 1 kuruş bile almadan oynarım



Fener medyasi işte. Galatasaray olsa şimdiye butun yerli ve yabamcilarin ki en cok arda nin transfer haberleri, mutsuzluklari vs. Konusulurdu. Ama is fenere gelince her sey toz pembe, mukemmel arkadaslikllar falan...
 
Cevap: Semih Şentürk: "1 kuruş bile almadan oynarım"



Ben, para almadan aslanlar gibi oynarım.



Not: Sen ancak kuş gibi oynarsın canım...
 
Cevap: Semih Şentürk: "1 kuruş bile almadan oynarım"



Semih'e yıllar sonra ilk 11 şansı geliyor. Ne diyeceğini şaşırmış. Pot kırmış işte. :lol:
 
Üst Alt