'Sen kimsin Reha Muhtar?' | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

'Sen kimsin Reha Muhtar?'


Önceki gece Kanaltürk'te yayınlanan Son Kale isimli programda meydana gelen olayların perde arkasını programın yorumcusu Ahmet Çakar köşe yazısında açıkladı...





------------------
ahmetcakar_rehamuhtar&.jpg




İşte Çakar'ın yazısı:



Bülent Uygun ve Reha Muhtar



Hafta sonu oynanan Eskişehir-F.Bahçe maçından sonra birçok spor yazarı ve futbol yorumcusunun Eskişehirspor'u çok gevşek bulduklarını söylemeleri üzerine Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun adeta küplere binmiş. Kendine göre haklı tarafları var. Bazı yorumlarda Eskişhirspor'un Fenerbahçe'ye karşı kasten oynamadığı algısı çıkıyor. Bülent Uygun da haklı olarak bunlara reaksiyon göstermek istemiş olabilir.

Gelelim Pazartesi gecesi Kanaltürk Televizyonu Son Kale Programı'nda yaşananlara... Programın moderatörü Reha Muhtar... Ben, Erman Toroğlu ve Ercan Saatçi de o programın yorumcuları. Program başlıyor ve Bülent Uygun'un hatta olduğunu öğreniyoruz. Buraya kadar her şey normal. Bülent Uygun çok haklı olarak kendi ve takımıyla ilgili imalara yanıt vermeye çalışıyor. Ama birden yaşadıklarım bana yıllar önce eski RTÜK Başkanı Zahid Akman'la yaşadıklarımı hatırlatıyordu. Uzun yıllar önce devrin FIFA hakemi Selçuk Dereli ile ilgili eleştiri yaparken, yine devrin RTÜK Başkanı Zahid Akman canlı yayına bağlanmış, beni susturmuş ve adeta programı sansüre uğratmıştı. Pazartesi gecesi olay tam olarak böyle olmasa da yine de kendi adıma çok rahatsız oldum.



SEN KİMSİN REHA MUHTAR?



Moderatör Reha Muhtar, bana ve Toroğlu'na Bülent Uygun'a soru sorma ve onunla diyaloğa girme izni vermedi. Futbol sahalarında çeyrek yüzyılı geride bırakmış iki yorumcuya izin vermeyen bir moderatör var stüdyoda! Muhtar'a göre Bülent Uygun konuşacak, her türlü şeyi söyleyecek, sonra telefonu kapatacak ve ardından da Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu konuşacaklar. Ama asla Bülent Uygun'a soru sormayıp diyaloğa girmeyecekler.

Sen kimsin Reha Muhtar? Kim oluyorsun da programa bağlanan kişiye soru sormamı engelleyebiliyorsun ve kafana göre programı bitirebiliyorsun! Sudan sebeplerle programı bitirmek, patrona ihanet demektir. O programın reklam geliri var, sponsor geliri var ama sen hem iki futbol adamını sansürlemeye çalışırken çalıştığın kuruma da zarar veriyorsun.

Asla Bülent Uygun'a kızgın veya kırgın değilim. Kendisi ile ilgili imalara yanıt vermeye çalıştı. Üstelik Muhtar'ın göstermediği olgunluğu Bülent Uygun gösterdi. Reha Muhtar programı kapatmadan az evvel "Reha Bey, hocalarımın sorusuna açığım. İstediklerini sorsunlar" diyecek kadar da olgun ve medeni davrandı. Ama yılların habercisinde bu olgunluğu maalesef göremedik.

Tekrar söylüyorum; sen kimsin Reha Muhtar? Sen kim oluyorsun da aslanı kediye boğdurmaya çalışıyorsun! Yıllar önce Zahid Akman'ın yaptığı sansür eyleminden ne farkın var? Lütfen bir daha olmasın. Bu programı tırnaklarımızla bir yere getirdik. Kanal yönetimi büyük destek verdi. Senin tuhaf uygulamalarınla çöpe atılacak bir program olmadığını çok yakında göreceksin.''





Bülent Uygun ve Reha Muhtar - AHMET ÇAKAR - Sabah
 
Cevap: 'Sen kimsin Reha Muhtar?'



Daha beter birbirinize girmeniz dileklerimle,Allah sizleri bildiği gibi yapsın.
 
Cevap: 'Sen kimsin Reha Muhtar?'



bunlarin kanalini acican program sirasinda



alcan fotograf makinesini



kagida fistik atmayin lutfen yazcan yapistircan tvye



cekcen resmi



koycan nete yollican bunlarada
 
Cevap: 'Sen kimsin Reha Muhtar?'



Sirklerde de hayvanat bahçelerinde de bir çok hayvanat (Maymun, ayı, yılan, sırtan..vs. vs) var ve biz onlara da para verip izlemeye gidiyoruz. Maksat eğlence olsun. Sakin beyler.
 
Cevap: 'Sen kimsin Reha Muhtar?'



Pazartesi yine yayında olurlar.Telegol bu sefer kendi dosyasını yapar yayınlar;)..Beter olsunlar..
 
Cevap: 'Sen kimsin Reha Muhtar?'



Aslında bir site açacaksın,herkes uydu listesinden Kanaltürk'ü çıkarsın diye bir kampanya yapacaksın.
 
Cevap: 'Sen kimsin Reha Muhtar?'



Yazinin hepsini okuyacak kadar önemli biri degil bu Cakar. Beter olsunlar baska bisey demiyorum.
 
Üst Alt