Şener Özbayraklı'nın Maaşı Belli Oldu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
5d03ee13ae298b429021d7bf


Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erdikten sonra Galatasaray'a imza atan Şener Özbayraklı, Sarı Kırmızılı ekipten 6 milyon TL alacak.

Cim Bom’un sağlık kontrolünden geçirip, 2 yıllık kontrat yaptığı Şener Özbayraklı’nın senelik ücreti de belli oldu. Buna göre tecrübeli sol bek, Galatasaray’da 6 milyon TL alacak. Euro bazında bu rakam yaklaşık 900 bin ediyor.

Başarılı futbolcu geçtiğimiz sezon ise Fenerbahçe’de 1.5 milyon Euro garati ücret kazanmış ve maç başılar da almıştı. Şener, Fenerbahçe’deki maaşının neredeyse yarısına Sarı-Kırmızılı formayı giyecek.

Fanatik
 
Haftada antrenmanlar dahil Max. 20 saat (Part Time) çalışarak kazandığını düşünürsen 900.000€ yu...
Kızlar peşinde, İstanbul güzel...
Karma olayının en üst seviyesi İstanbul 3 büyük kulüpte topçu olmak olmalı...
Tarık 5 sene 1,5 milyon € aldıktan sonra insan o kadar şeye razı oluyorki...
 
Arkadaslar,Seneri olfum olasi begenmemisimdir. Muhtemelen ilk daltona benzetenlerden biriyimdir. Ancak du lanet olasi duzende bu adam bu paralari eder,disarida cok adam var dogru ama Tc pasaport olunca bu paralari aliyorlar. Ha bana kalsa bu gelecegine alt yapıdaki oynasin derim.
 
semihin hepi topu 1 maç oynayıp sakatlandığı 3 aylık maaşına göre uygun geldi. Bir anda bu paralar aşağılara çekilmez ama 1-2 sene içerisinde düşmesi gerekir tff toplanıp kardeşim ne yapıyorsunuz siz demeli bu işlere. Götü boklu türk topçusunun asıl ederine ulaşması gerekir.

Bu işin gerçekleri en baba topçunun 600 bin euro alması kimse adalet diye ağlamamalı. Romanya liginden farkı olmayan bir lige sahibiz kimse bu sektöre para yetiştiremiyor.
Adamlara 1 puan için 1 ev parası ödüyoruz şu düzen değişmek zorunda.
 
Normal maaşı bu sektörde.

Haksızlık mı evet ama futbol sektörü böyle maalesef. Kıskançlık yapmayın ayrıca.

Çalışıp sizde futbolcular olsaydınız. En kötü ikinci ligde yedek kaleci olurdunuz herhalde.
 
Üst Alt