Seneye Tarihimizin En Kötü Sezonu Olabilir | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Seneye Tarihimizin En Kötü Sezonu Olabilir


İki sezon üst üste ilk üçe giremeyerek tarihte ilk defa bunu başaran yönetim, gelecek sezon daha kötüsünü de yapacak kudrette olduğunu göstermiştir.

Boş tribünler, başı bozuk düzen, sahipsizlik camia da ki tepkisizlik, bıkmışlık, yaşlı ve performansı düşen futbolcular derken 2010-2011 sezonunda küme düşme potasına 9 puan mesafede girdiğimiz 28. haftadan sonra seneye bu korkuyu ciddi ciddi yaşayabilecek bir yılgınlık emaresi görüyorum maalesef.

BAŞKAN YOK, TEKNİK DİREKTÖR SORU İŞARETİ, FUTBOLCULAR UMURSAMAZ

Başkanlık makamını doldurmak zordur burada sportif açıdan başarılı olduğu halde, saha dışında tutarlı olamadığı için eleştirdiğimiz isimler oldu. Faruk Süren ve Ünal Aysal gibi kültürü ve klası tartışılmayacak isimlerin yaptığı hatalar Dursun, Polat gibi avamlara göre gözüme daha çok battığı ve bu adamların kendi iplerini çeken egolarının, defolarının sonucunda Polat, Dursun gibi sıvacı iş bilmezlerin hüküm sürdüğü geri çekilme dönemlerinin takip ettiğini bildiğim için bu isimleri daha çok eleştirdim her zaman. Hala da aynı fikirdeyim. Kapasitesi olan kişinin yaptığı hata bana her zaman daha fazla batmıştır zira.

Ancak, Polat'dan beteri gelmez derken başımıza musallat edilen Dursun Özbek kişisi, facia başkanlık performansının yanına karaktersizliği ve yalancılığı ekleyerek, tarihimize leke sürmüştür.

Bunun üstüne geldiği günden beri ışık vermeyen teknik heyet, ve artık resmen ben bu takımın oyuncusu değilim, ben bittim diye bağıran, aidiyet hissetmeyen, takım olamayan futbolcular bütünü düşünüldüğünde seneye kabus gibi geçebilir.

BİREYSEL YETENEK ÜZERİNDEN GİDİYORDUK, SENEYE GİDENLER İLE ÇAKILIRIZ

Podolski, Bruma, Sneijder gibi isimlerin bizde ki performansları tartışılır ama yetenekleri asla. Sneijder bana göre sadece 1 futbol sezonu adam gibi top oynadı, Bruma desen toplasan 6 ay iyi performansı yok, Podolski eli belinde gezdi sahada çoğu zaman ama bu isimler olmasa da bu takım bırakın 60 golü 30 gol atamazdı son 2 sezon.

ÜÇ SEZONDUR 40+ GOL YİYEN TAKIM ARTIK TAMAMEN YETENEKSİZLER KARMASI

Sneijder dışında sahada iki pas yap desen zorlanacak Tolga, Sabri, Yasin, Eren,Semih gibi oyuncular ile fiziken ve ruhen bitmiş Selçuk ile, seviyesi en fazla Bursa, Başakşehir gibi sürpriz kovalayacak takımlarda rotasyon topçusu olan Ahmet Çalık, Linnes gibi oyuncular ile seneye çok büyük sıkıntılar çekeriz.

TRANSFERLER YAPILMADI NE BU HEZEYAN DİYENLERE...

Buna verilecek cevap belki de en kolayı. Dursun Özbek döneminde gidenler ve gelenleri, ve performansları alt altta koyduğumuz zaman gidenlerin yerinin dolmayacağı net ortaya çıkıyor.

GİDENLER:

Felipe Melo (Inter) : 3.5 Milyon Euro'ya sattık yerine gelenlere 10 sene 10 katını gömeceğiz.
Alex Telles (Porto) : 500 Bin Euro kar ile sattık
Burak Yılmaz (Beijing Guan) : 5 Milyon Euro'ya sattık 2 Milyon komisyon yedi menajerler.
Emmanuel Eboue : Kendi kendini yedi
Nordin Amrabat (Malaga) : 3.5 'a sattık 1 sene sonra 8.5 Milyon Euro'ya transfer yaptı
Blerim Dzemaili (Bologna : 1.3 Milyon'a sattık bu sene 10 gol 3 asist yaptı Serie A'da.
Olcan Adın (Akhisar) : Kalsa Carole'den kötü olmazdı herhalde. Gönderiyorsun bir de mahkemelik olup 12 Milyon TL tazminat ödeyeceksin skandal.
Yekta Kurtuluş (Antalya) : Normal gitmesi

GELENLER

Skandal Transferler:

Kolbein Sigthorsson : Tek maç oynamadı.
Kevin Grosskreutz : Tek maç oynamadı
Luis Cavanda : Adam Trabzon'da fesih edilecekken gidip 2 Milyon Euro verdiler. Ayıptır, günahtır.
Ryan Donk: Sözleşmesi bitecek 4 ay sonra gidip 2.5 Milyon Euro bonservis verip aldılar. Resmen dolandırıcılık

0 Katkı İsimler

Garry Rodrigues : Ne yapmış 27 yaşına kadar da 3.5 Milyon Euro verip alınıyor. Taksidini veremiyorlar daha. Transfer cezası yersek şaşırmayın.
Nigel De Jong : Ölmüş adamı MSL'den senelik 2.5 Milyon Euro garanti ücret ile getirdiler. Gönderene kadar takla atarsın şimdi.
Lionel Carole : Sahada var ile yok arasında. 90 dakika boyunca ne hucumda ne savunmada 2 senede yaptığı olumlu iş yok. 2 tane Umut Bulut'a orta yaptığı video var bir tek.
Jem Karacan : Neden alındı hala kimse bilmiyor. Hamza istedi aldılar. Futbolu unutmuş 2 sene sakat iken geldi.
Serdar Aziz : Bile bile lades oldu. Son 3 sezonun 1.5'unu sakat geçirmiş adama 4.5 Milyon Euro verdiler.

Vasatlar Ordusu

Martin Linnes : Ücreti normal, ancak yedek olur. Hucümda iştahı yok. Savunmada rakipler iyiyse batırıyor.
Ahmet Çalık : En fazla yedek olacak oyuncu
Jason Denayer : Kimse abartmasın. Oldukça sıradan bir oyuncu. Oynadığı çoğu maçta net 2 kademe hatası yapıyordu maç başına. Yatırımlık adam değil.
Bilal Kısa : Fena oynamasa da kalibresi biz değildik.
Josue : Umudum vardı ama iyi yedek bile olamadı.
Eren Derdiyok : O maliyete asla değmez. Yedek olacak oyuncu iken 2 Milyon Euro vermek enayilik.

Bir tek Podolski'dir transferde maliyeti çok yüksek olmadığı için,ve zararsız sattığımız için biraz başarı diyebileceğimiz. Onun da performansı benim hayalimde ki Podolski'nin çok altındaydı. İstatistik derseniz attığı 34 golün 17'si kupa da alt lig takımlarına.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kadar uzun yazmana gerek yoktu.Bilinen bişey zaten.Seneye umudu olan varmiki.Şuan bütün çuğunluk 2018 mayıs gelsede malum şahıs sktr olup gitse diye düşünmekte.
 
dursun araziler için getirildi peşkeş çekti görevi bitti gelen az biraz parayıda komisyonlarla keseyi dolduracak ekim kasım gibi kongre kararı alır işi bitince ve iş yapan bir kaç oyuncuyuda brumada olduğu gibi komisyon için satıp çöpleri dolduracak kümede kalırsak iyi seneye
 
En kotu denilmez yine sneijder-muslera 3-5 puan fazla almamizi saglar. En kotu 2.diyekim biz ona en iyisi olacak olanda o zaten bonservisi elinde bir suru kaliteli adama lan kalitelide olmasin su ankilerden bir rik iyi olsa bile olur. Onlara bile daha hala imza attiramadilar coktan bitmis olmasi lazimdi bu adamlarin 2 hafta sonra ligi acacagiz gelecek adam ne zaman anlasilacakta toplayacak esyalarini yerlesecek sirf 3 gun bu surecek zaten 3 gunde ailesine sorup karar alsa 6 gun, e bu adamlar tatili ne zaman yapacak en dogal hakki tatil yapmak. Yani unutun siz 1.kampa oyuncu yetismesini simdiki oyuncular insallah tur atlatabilir diye dua edelim.
 
bu transfer sezonu her şeyi belli edecek. ama gidişat maalesef yazdıklarını gösteriyor. bile bile lades.

inşallah mucize olur da şu transfer sezonu iyi geçer.
 
onu bunu bilmem de bu hain herif 3.yılının sonunda bizi bu hale getirmesinin, kulübü ekonomik anlamda batırmasının ve arazileri ucuza peşkeş çekmesinin hesabını vermeden görev süresi bitip elini kolunu sallaya sallaya giderse genel kurula da taraftara da yazıklar olsun. en azından galatasaray üyeliğinden atılıp hain ilan edilmeli, taraftarlar da gördükleri heryerde suratına tükürmeli bu hainin.
 
Son düzenleme:
Katılmamak elde değil. Bir umut ben de bekliyorum belki akıllanırlar güzel transferler olur geleceğin takımı kurulur diye ama gerçekçi olursak çok zor.

Riva da gitti üstüne bu sene yapılacak yanlış transferler ve de onların ileriki yıllara dönük yükümlülükleri kulübü bitme noktasına getirir bence de.
 
Dediklerinize katılıyorum bir de şöyle bakmak lazım yönetim artık taraftar korkusundan hata yapma lüksleri yok hele ki gelecek sezon olumsuz sonuçlarda tesislerin başlarına yıkılacağını çok iyi biliyorlar o yüzden bu transfer dönemimde taraftara uyacaklardır yani ister istemez tudor konusunda olduğu gibi taraftar yön verecek :D
 
Rdaslar su gsc app in seyine beni alintarmisiniz. Opmusum tapayi. Bulamiyorum boyle

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
 
yani tablo iç açıcı değil evet ama bu sezondan kötü geçmeyeceğini düşünüyorum.Taraftar olarak gider destekleriz.Galatasarayımız bize çok güzel zamanlar yaşattı.Bazen kahırınıda çekeceğiz. Mayıs 2018 den sonra güzel günler gelecektir.
 
Bir de Dursunla üç kupayı birden alıyormuşuz :D Heralde utancından kimse bir daha foruma giremez. :D (Bende dahil)

Yoo Galatasaray'ın her zaman kupa alma kapasitesi vardır lâkin değil 3 kupa 13 kupa bile alsak bu rezil herifin yaşattıklarını unutturamaz. Dursun şimdi bunca hıyarlığa rağmen sokaklarda dolaşmıyor mu, sağa sola röportaj vermiyor mu, genel kurullarda konuşmuyor mu? Biz niye foruma girmeyelim? Bu mutant defolup gitmedikçe bize rahat yok.
 
Yoo Galatasaray'ın her zaman kupa alma kapasitesi vardır lâkin değil 3 kupa 13 kupa bile alsak bu rezil herifin yaşattıklarını unutturamaz. Dursun şimdi bunca hıyarlığa rağmen sokaklarda dolaşmıyor mu, sağa sola röportaj vermiyor mu, genel kurullarda konuşmuyor mu? Biz niye foruma girmeyelim? Bu mutant defolup gitmedikçe bize rahat yok.

Valla 3 kupayı birden alırsak ben unuturum, net.
 
Üst Alt