Şenol Güneş 1 Yıl Daha Beşiktaş'ta | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Şenol Güneş 1 Yıl Daha Beşiktaş'ta


Beşiktaş’ı üst üste iki sezondur şampiyonluğa taşıyan Şenol Güneş’in gelecek sezon da Siyah-Beyazlılar’da görev yapması kesinleşti. Beşiktaş’tan yapılan açıklamada Şenol Güneş’in sözleşmesindeki 1 yıllık opsiyonun kullanılacağı açıklandı.

Beşiktaş’tan KAP’a yapılan açıklama şu şekilde:

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'in görev süresinin, sözleşmesinde bulunan bir yıllık opsiyon hakkının kullanılarak uzatılmasına karar verilmiştir.

KAP
 
Aynı paraya ise biraz zir başarı gelir. En az 3 ister şenol. Hakkıda

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Aptal bu adamlar gerçekten, heralde seneye Şenol'u gönderip Mourinho'yu filan getireceklerini zannediyorlar.

İngiltere, İtalya veya bu ülkelerden birinde olsa Şenol'a çoktan yeni 4-5 senelik yeni sözleşme yapmışlardı ta geçen sene ilk şampiyon olduklarında.
 
Zam falan yok dikkat cekerim, opsiyon haklarini kullanmislar.

Eski KAP aciklamasi:

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde; "Şenol Güneş ile profesyonel futbol takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda 2+1 yıllık anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Şenol Güneş'e; 2015-2016 sezonunda 1.500.000 avro, 2016-2017 sezonunda 1.500.000 avro ödenecektir. Şirketimiz 01.06.2017 tarihine kadar yazılı bildirimde bulunmak kaydı ile sözleşmeyi bir sezon daha uzatma hakkına sahiptir. Bu durumda Şenol Güneş'e 2017-2018 sezonu için 1.500.000 avro ücret ödenecektir. Anlaşma gereği, Şirketimiz sözleşmeyi 1.sezon sonunda 500.000 avro tazminat ödemek suretiyle fesih hakkına sahiptir."
 
Fiko-Senol arasinda Aysal-Terim arasinda yasanan problemlerin bir benzeri yasanabilir.1 senelik ve zamsiz sozlesme iyiye isaret degil bjk icin.
 
keşke olsa ama fikoda şenolda zor karakterler değil. yılların ezikliğini sürekli kaybetmenin yaşanmışlığını iki tarafta iyi yönetiyor şimdilik. ve bunu bozmaya pek niyetlide değiller. iyi kötü işleyen bi düzen tutturdular neden bozsunlar
 
Son düzenleme:
Olumsuzluk sacmanin bir manasi yok. Her sene sampiyon olacaklar diye bir kaide yok. Biz kendimize bakalim. Ayaga kalkalim yeter ki 10 yılda 1 şampiyonluk beklemeye mahkum olacaklar yine.
 
1 sene daha bu herifin ağlamasını çekeceğiz. Hele tinerspor düşüş yaşarsa yandık her maç sonunda salya sümük ağlar bu şenol


taptap
 
Bence de fena olmaz.

Oyunculardan verim almayı biliyor, güzel futbol oynatıyor, şampiyonluk için oynayan takımda hocalık yapmış biri.

Ama Fiko bırakmaz gibi.

Genç oyuncuları da geliştirebilecek, takımda oynatıp fayda alacak biri olduğunu düşünüyorum.

Dediğin gibi bırakmazlar, ama bir sıkıntı çıkarsa araya girsek sanki.

Zaten aslında Tudor gitsin diye söylemiyorum normalde iyisi varsa yerli hocayla çalışma yanlısıyım ama iyi yerli hoca kaç tane var. Ersun var, bu var, Abdullah hoca var.. Başka var mı bilmiyorum, hangisi bize uyar ondan da emin diilim.

Fatih Terim'i saymadım milli takımda olduğundan.
 
Son düzenleme:
Demek ki YD senelik 33 milyon TL'den 3 taksit yapmış BJK'ya. Zaten diğer türlü BJK batardı.

66 milyon TL'yi aldı, seneye de şampiyon yapıp 34 milyon TL'yi alır ve BJK 15 sene fln şampiyon olamaz daha.

Yazık ülkenin haline bak.
 
Üst Alt