Şenol Güneş: "14 yabancı kuralı Türk oyuncuların önünü kesiyor" - Sayfa 10 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Şenol Güneş: "14 yabancı kuralı Türk oyuncuların önünü kesiyor"


Teknik direktör Valery Lobanovskyi önderliğinde Zavarov, Protasov, Aleinikov, Blochin'li Dinamo Kiev.. İzmir'de şanlı Bjk mize 5 tane sallamışlardı. Ne takımdı yahu!!

O Dinamo Kiev'e, Laboratuvar takımı, 2000 li yılların takımı gibi yakıştırmalar yapılıyordu. Hatta bir kupadan elendiklerinde bizim medyadan bir gazete '2000 li yılların takımı 1987 de battı' diye manşet atmıştı.

Uzunca bir aradan sonra forumda yaşça benden büyük birini gördüm. Sevindim yahu!!

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
çaktırma şimdi yaşımı🦽
 
Şenol Güneş Bjk ile yaşadığı 2 şampiyonluktan sonra konfor alanına Terim'in gelmesi ile hem kendisi hem takımı dağıldı sonra kaçtı gitti. En büyük dersi onları Arena'da tokatlayarak şampiyon olduğumuz maçta verdik. Terim karşısında hiç bir cesareti olmayan boş ve overrated birisi..
 
Bu dallama fenerasyon 14 u 16 ya cikarttiktan sonra bi bok diyemedi nedense?

Ulan zimbaci cok 3 kagitcisin , çok çanak yalayicisisin!!

Bu ulkede sadece GS aleyhine konusuluyor!!

Sulalenizi sevicez merak etmeyin, alayinizin 7 sulalesini hem de !!
 
Ya arkadas surekli lafi ceviriyorsun. Orani burani oynatmaktan vazgec. Kendi agizinla konus milletin agiziyla degil. Once karsi cikarsin sonra onay veriyorsun. Neymis kaliteli yabanciya onay varmis. Kaliteli olunca yabanci olmaktan vaz mi geciyor? Birde demis ki, Cenk'in geri gelmesi iyi olmus. Hani turk oyuncularin onu kapaniyordu. Niye destekliyorsun turkiyeye donmesini. Baska avrupa takimina gitsin. Calisip biryerlere gelmek zor geldi Cenk beye o da en kolay yolu secip Besiktas'a dondu.
 
Yabanci sayisiyla fazla oynama yerine, bence kadroda 28 lik kadrondan x oyuncu kendi alt yapinda olmali kurali gelsin. Yada UEFA tarzi 25 lik kadroda 4+4 homegrown kurali gibi birsey gelsin. 25 den fazla oyuncu bildirme hakkin var, ama o oyuncularin hepsi alt yapinda olmali yaparsan, artik takimlar mecbur alt yapiya az takmaya baslarlar. Yoksa 21 adamlik kadron + 4 tane birseye yaramayan kadroyu dolduran alt yapindan oyuncu olur.

Yabanci sayisi kac olursa olsun, bence her oyuncu mac kadrosuna alinmali hakkin olmali. Diyelim 12 yabanci hakkin var, al iste hepsini kadroya. Adamlara tribünde oturarak niye para vereceksin?

Senede 1 tane + 30 yasinda yabanci transfer yapma hakki versinler yeter.
 
2020nin başlarında da aynı şeyi söylemişti yaw. %100 karşı değilim, daha az, daha kaliteli, bize katkı verecek oyuncu önemli falan demişti.

Farklı mevzulara girmeden, sahaya odaklanması kendi yararına olur. çok iyi bir jenerasyon yakaladık, ve geriden de çok iyi bir jenerasyon geliyor 18-19'luk oyuncular mevcut. devamlılık adına güzel gelişmeler bunlar. Bunları iyi değerlendirmek lazım. Euro elemelerinde Fransayla başa baş götürdük, 10 maçta 3 gol yemişiz toplam. Böyle güzellikler varken, saha dışına fazla çıkmaması kendi yararına olur.

Şike döneminden beridir kendisini beğenerek takip ediyorum. trabzon,bursa,beşiktaş önemli performanslar gösterdi. Milli takımda da elemelerle bunu devam ettirdi. Eminim euro da da iyi performans gösterecez. 3-5-10 hesaplarına girmeden elindeki jenerasyonu en iyi şekilde değerlendirmesini bekliyorum ben.
 
Üst Alt