Şenol Güneş: "Bir şeyler konuşuluyor ama anlamıyorum" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Şenol Güneş: "Bir şeyler konuşuluyor ama anlamıyorum"


senolgunes.jpg

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.


Şenol Güneş’in açıklamaları şu şekilde:

“Zor bir maç olacağını biliyorduk, istekli ve arzulu başladık. Oyunun çok kesilmesi olumsuz etkiledi. Akıcı oyunda fazla pozisyon bulma şansımız olmadı, rakibe de çok pozisyon vermedik. Kısır bir oyun oldu. Gereksiz faullerin olduğu bir maçtı. Çok az pozisyon verdik ancak az pozisyona girdik. Kazanmak aıdna hırslıydı iki takım da. Başakşehir beraberliği tutup oyunu öyle götürmek istedi, biz ise rakibi açmaya çalıştık. Bireysel baskılarımız oldu iki yarıda da. Yediğimiz golde de sayımız fazla olmasına rağmen donuk kaldık. İyi pas yaptılar golde. Bizim için kayıp 2 puan, üzgünüz.”

“BİR ŞEYLER KONUŞULUYOR AMA BEN ANLAMIYORUM BU İŞLERİ”

“4 maçta 2 puan aldık, başarısızız. Bundan futbolcuların günahı yok. Türkiye’de bazı algılara alıştık. Video hakem diyorlar, bir şeyler konuşuluyor ama ben anlamıyorum bu işleri. Sahada oynanan futbol vardı. Herhangi bir oyuncu bu maçta oynmayayım mı dedi? Bizim takımımız hepsiyle oynuyor. Türkiye’de video hakemi aldığımız zaman, bu sefer de yabancı hakeme geçeriz hiç merak emeyin”

Gamaspor
 
Ne anlatmış bu yahu? Bir tek anladığım kadarı ile video hakeme karşı, haklı, futbolcusu bugün ki maçın görüntülerin de net olarak görüldüğü gibi hakemin bayağa bir halini hatırını soruyor.
 
''Kazanmak aıdna hırslıydı iki takım da. Başakşehir beraberliği tutup oyunu öyle götürmek istedi''

ne dedi bu ya
 
Mustafa Topaloğlu ile akrabalık var mı

'' Video hakem diyorlar, bir şeyler konuşuluyor ama ben anlamıyorum bu işleri. Sahada oynanan futbol vardı. Herhangi bir oyuncu bu maçta oynmayayım mı dedi? Bizim takımımız hepsiyle oynuyor. Türkiye’de video hakemi aldığımız zaman, bu sefer de yabancı hakeme geçeriz hiç merak etmeyin”
 
Yağmur yağdığında şemsiye de alsanız yağmurun yağdığını söylerseniz. Yağmur yağıyor deyince 'Bana ördek mi' diyorsun diyenler var.
 
Lig tvde roportajini izledim saçmalamada nirvana yaptı. Alakasiz alakasız konularda daldan dala atladı sicti batirdi. Youtubeda falan bulursanız acın izleyin :D
 
Üst Alt