Şenol Güneş: "Talisca saygısızlık yapıyor" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Şenol Güneş: "Talisca saygısızlık yapıyor"


Beşiktaş’ın teknik patronu, Benfica’dan bir yıllığına daha kiralanan Talisca’nın yanlış yaptığını ifade etti, “Kimseye değil, kendine, mesleğe saygısızlık yapmış oluyor. Geç gelmesi ceza gerektirir. Giderken izin istedi ve ülkesine erken gitti. Annesinin rahatsızlığını doktorlar tedavi eder, oyuncular tedavi etmez” dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş; Talisca’dan, Aboubakar’a; Gignac’tan, Diego Costa’ya kadar gündemdeki birçok konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen Güneş ilk olarak yeni sezon için bir forvet ve Gökhan Töre’nin sakatlanması nedeniyle kanat oyuncusuna ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Son şampiyon olarak sezona başlayacaklarının altını çizen siyah-beyazlı hoca, “Elimizde şahane bir oyuncu grubu var. Sezon başı olarak zorluklarımız da var ama geçen sene de vardı. Şu anda özellikle forvette bir oyuncuya ihtiyacımız var, onu mutlaka almalıyız. Töre’nin sakatlığı nedeniyle bir kanat oyuncusuna da ihtiyaç duyuyoruz” diye konuştu.

‘Prosedür işler’
Şenol Güneş yeni sezon hazırlıkları için henüz İstanbul’a dönmeyen Talisca’yı sert sözlerle eleştirdi. Bir sezon daha kiralanan Brezilyalı yıldızın hata yaptığını kaydeden Güneş, “Talisca evet yanlış yapıyor. Talisca kimseye değil, kendine, mesleğe saygısızlık yapmış oluyor. Geç gelmesi ceza gerektiren şey. Giderken izin istedi, erken gitti. Annesinin rahatsızlığını doktorlar tedavi eder, oyuncular tedavi etmez. Gelmediği her gün prosedür gereği işleyen bir şeydir” dedi.

‘Beraber çözmeliyiz’
Talisca’nın antrenman eksikliği yaşayacağına vurgu yapan deneyimli hoca, “Ne kadar çalışırsa çalışsın takımla çalışma gibi olmaz. Aboubakar da aynı. Genç oyuncular, hâlâ çok eksikleri var. Belli ki öğreteceğiz. Yetenekli bir oyuncu, zorluğu da o çıkardı tabii ki cezası olacaktır ama ceza verirken takıma da zarar vermek istemiyoruz. Yönetim, oyuncu hep beraber çözüp takıma nasıl adapte ederiz onu konuşacağız” ifadelerini kullandı.

‘Gignac’a hayır demem’
Şenol Güneş; Aboubakar, Gignac ve Mario Gomez’le ilgili soruları da yanıtladı. Beşiktaş’ın hocası, “Aboubakar’ı tabii düşünüyorum ama olmayabilir. Gignac da iyi oyuncu. Nasıl olacağına ben değil yönetim ve başkan karar verecek. Gignac olursa hayır der misin, hayır demem. Başka oyuncular da yazıldı teknik olarak hayır demeyeceğim oyuncular. Diego Costa gelirse ‘hayır’ demem. Yönetime Gignac ve Burak’ı hoca da istiyor derseniz sizi tekzip etmem” yorumunu yaptı.

‘Demba Ba işi görürdü’
Gökhan Töre’nin sakatlığının ardından Jeremain Lens’in gündeme gelip gelmeyeceği sorusunu yanıtlayan Şenol Güneş, “Lens ve Ben Arfa daha önce konuşuldu. Teknik olarak konuşacak bir şey yok, iyi oyuncular. Babacar da var. Hep ekonomik durumlar. Hepsi var, daha farklı oyuncular da var. Aboubakar ve Demba Ba olsaydı, açık pozisyonu için bu kadar ısrar etmezdim. Orada da oynayabiliyorlar. Demba Ba olsaydı santrafor işini görmüş olurduk. Sakatlığı büyük şansızlık oldu” diye konuştu.

‘Gökhan İnler neden ayrıldı, bilmiyorum’
Sürpriz biçimde Beşiktaş’tan ayrılan Gökhan İnler’in vedasını değerlendiren Teknik Direktör Şenol Güneş, “Oynama şansı bakımından sıkıntı çeken oyuncuydu. Neden ayrıldığını bilmiyorum. Geçen sezon oynama süresini az buldu” yorumunu yaptı. Güneş, Yusuf Erdoğan’ı istemeyip istemediği yönündeki soruya ise “Yusuf yetenekli, hızlı oyuncu. Neden oynamıyor, Trabzonspor mu bırakıyor onu da bilmiyorum. Bunlar benim oyuncum değil. Son kararı yönetim verecek” yanıtını verdi.

‘Pepe katkı sağlayacak’
Şenol Güneş, Beşiktaş’ın yeni transferi Pepe’nin agresif olduğu yönündeki görüşlere karşı çıktı. Deneyimli hoca, “Olumsuz bazı görüntüleri vardı, biz de eleştiriyoruz. Son 6 yıla baktığımızda ise olumsuzluk görmüyoruz. İnsanlar sahada agresif olarak hata yapabilir, önemli olan bunu sürdürmemek. Tam tersine örnek olabilmektir, o yanlışla yaşamak değil. Doğruları yerine getirmektir. Onu da görüyoruz. Kendisi yeteneğiyle, liderlik vasfıyla katkı yapacak. Savunmada iyi oyuncular var. Marcelo, Tosic, Mitrovic, Atınç, onlar da var. Stoper bölgesi için olumsuz şeyler söylemem” dedi.

‘Burak ve Volkan uygunsa, isterim’
Teknik Direktör Şenol Güneş transferde Beşiktaş’ın gündemine gelen Burak Yılmaz ve Volkan Şen’e açık kapı bıraktı. Burak ve Volkan ile geçmişte çalıştığını hatırlatan Güneş, “İyi oyuncular ama onları alın demedim. Alınma aşamasında tartışmalar oldu. O çocuklara haksızlık oldu. Kulüplerinin en başarılı oyuncularının başında geliyorlar. Karakterlerinin kamuoyuna aktarıldığı kadar olumsuz olduğunu düşünmüyorum. Evet yanlışlar yapmışlardır. Tüm mesele sürdürüyor mu sürdürmüyor mu? Taraftarlar merak etmesinler, hata yapsalar bile onu sürdürecek durumda değiller. Geçmiş hatalarını da onlara yük bindirip, mahçup etmek doğru değil. Büyük camialara da bu yakışır. Volkan ve Burak ile ilgili net bir şey yok. Teknik olarak benim için olumsuz değiller. Takım için idealse, maliyetleri uygunsa almak isterim” ifadelerini kullandı.

Çarşı’dan net mesaj
Şenol Güneş’in, Burak Yılmaz ve Volkan Şen’e yeşil ışık yakması Çarşı’nın tepkisini çekti. Siyah-beyazlıların twitter hesabından paylaşılan Güneş’in iki oyuncuyla ilgili sözlerinin üzerine, “Unutmayız, uzlaşmayız, affetmeyiz #çArşı” mesajı yazıldı.

‘Marcelo’da tezgah mı var’
Şenol Güneş, Brezilyalı stoperin Beşiktaş’ta mutlu olduğuna vurgu yaptı, “Biri tezgah mı hazırlıyor anlamadım. Lyon, Marcelo’yu istiyor mu? İstiyor. Biz de vermek istiyor muyuz? Bir rakam istiyoruz, kapandı. Koyun satmıyoruz, koyun almıyoruz” ifadelerini kullandı.
Teknik Direktör Şenol Güneş, Marcelo’nun Lyon’a transfer olabileceği iddiasının gündemden düşmemesine anlam veremediğini söyledi.
Lyon’un Marcelo için talep edilen bonservis bedelini vermeye yanaşmadığına vurgu yapan Güneş, “Biri tezgah mı hazırlıyor anlamadım. Aklım almıyor. Lyon, Marcelo’yu istiyor mu? İstiyor. Biz de vermek istiyor muyuz? Bir rakam istiyoruz, kapandı. Koyun satmıyoruz, koyun almıyoruz. Uzatılması hiç doğru değil” ifadelerini kullandı.
Marcelo’nun Beşiktaş’ta mutlu olduğunu da belirten siyah-beyazlı hoca, “Bu işin arkasında biri mi var, bizi karıştırmak mı istiyorlar? Çok istiyorsa ver. İhtiyacın varsa al. Aynı şey Oğuzhan’da da geçerli. İçime sinmiyor. Dışarıdan kaynaklanan bir şey var. Bana mantıklı gelmiyor. Marcelo, Oğuzhan satılsa ne olur, doğru olmaz ama beni aşar konu” diye konuştu.
Şenol Güneş, Pedro Franco ve Milosevic’in takımda şans bulmasının az olduğunu belirtirken, bu oyuncuların Türkiye’de her takımda oynayabileceklerini ileri sürdü.
Pepe transferiyle takımın yaş ortalamasının yükseldiği yönündeki eleştirilere de değinen Güneş, “Nereden baktığınıza bağlı. En genç oyuncumuz Atınç. Genç aldık, ne oldu? Franco ve Milosevic genç. Kaybımız daha fazla. Talisca ve Aboubakar’ı keşke bonservisiyle alsaydık. Ekonomik olarak alamıyorsun ama kiralık alabiliyorsun. Doğru değil. Marcelo’yu genç mi aldık. Franco, Milosevic iki senedir vermeye çalışıyorsun, veremiyorsun. Maliyeti artıyor” yorumunu yaptı.

Genesio’dan cevap geldi!
Lyon Teknik Direktörü Bruno Genesio, Marcelo’yu kadrolarına katabileceklerini açıkladı. Transfer çalışmalarıyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan Genesio, “Bir stoper transfer edeceğiz. Bu isim Marcelo mu olacak bilmiyorum. Marcelo aradığımız özelliklere uyuyor” dedi. Fransız basını, Marcelo için daha önce Beşiktaş’a 8 milyon euro teklif eden ve olumsuz yanıt alan Lyon’un, Brezilyalı stoperi renklerine bağlamaya kararlı olduğunu savundu.

Talisca saygısızlık yapıyor - Spor Haberleri
 
kaos yakin bunlarda
fb zaten boku yemis
adam gibi bir baskanimiz olsa iyi bir kadro ile rahat sampiyon olurduk
ama biz de bunlara ayak uyduracagiz malesef
basaksehir ve trabzon disinda iyi hazirlanan yok
 
Dün açıklamayı dinledim de ulan kimi söyleseler olur diyor forvet için, böyle planlama mı olur bu adamların hepsi farklı tarzda.

İki sezondur rakipsizlikten ve hakemler sayesinde şampiyon oluyorlar ya bariz bu.
 
inş. santrafor falan alamazlarda en ucu spor yazarlarının öve öve bitiremedigi cenk tosun'a emanet ederler, o zaman görecem cenk'i.
 
Gökhan İnler neden ayrıldı bilmiyorum.

Talisca saygısız şerefsizin teki niye gelmedi bilmiyorum

Gignac? Olur
Burak? Olur
Diego Costa? Olur
Aboubakar? Olur
Gomez? Olur
Sabri? Oookdhddjdhd

Lan kimse de demiyorki birader sen bu takımın hocası mısın ne ayaksın bomboş bir röportaj.

Neymiş ilk sıra boşmuş ikinci Beşiktaşmış ilk sıraya yerleşeceklermiş. Q7nin Oğuzhanın görmediği kartlardan bahsetsene biraz da.
 
daha pepee den başka kimseyi getiremediler ve marceloyu da satamadılar. işleri kesat gözüküyor. fpp kısıtlaması varmı bjkde?

Ayrıca talisca en skorer isim olduğun atar gider yapamazlar, Kızdıramazlar paşayı!!! geç gelcem dediyse dava bitmiştir geç gelir.:asd22::hat:
 
Son düzenleme:
Geçmiş olsun BJK'yı dümenden karıştırma algısı erken başlatıldı.

Dursun'un peşkeşine öldül geliyor, Mayıs'da hort yaparız.
 
yani rhodolfoyu sattılar 1.400 euro ya. caner+atınç a 1 verdiler anca adam birini kiralayabilirler 400000 euroluk hakları kaldı kimseyi satamazlarsa.

yabancılar almaz 30 yaş ve üstü adamı avrupa ligleri TSL değil, Uefa yada Cl de başarı gelmedikçe kimseyi satamayacaklar.
 
Üst Alt