# Sercan Yıldırım | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Sercan Yıldırım


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sercan Florya'da



Ara transfer döneminde Lokomotiv Moskova'nın kapısından dönen genç yıldız, dün menaceriyle birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geldi. Burada Terim'le görüşen Sercan, Sarı-Kırmızılılar'la her konuda anlaştı



Galatasaray’da dün sürpriz gelişmeler yaşandı. Dünyaca ünlü bir forveti kadrosuna katmak için uğraşan Sarı-Kırmızılılar, yurt içinde de üst düzey bir golcü almak istiyordu. Semih Şentürk’ün transferinde bir gelişme yaşanmayınca, rota Sercan Yıldırım’a döndü. Genç yıldız, ligin devre arasında Rusya’nın Lokomotiv Moskova takımıyla her konuda anlaşmıştı. Ancak son anda çıkan pürüzlerin ardından transfer gerçekleşmemişti. Ligin ikinci devresinde fazla forma şansı bulamayan golcü futbolcu, menaceriyle birlikte dün sabah saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri’ne geldi. Burada Fatih Terim’le görüşen milli yıldız, Sarı-Kırmızılılar’la her konuda anlaştı. Yönetim, Sercan Yıldırım’la yapılan görüşmenin ardından Bursaspor’la temaslara başladı. İki kulüp arasında anlaşma sağlanırsa, Sercan Galatasaray’la sözleşme imzalayacak.



Kaynak : Fanatik



Bence süper transfer olur. Tek eksiği gol vuruşu. Onu da hallederse yıllarca leblebi gibi gol atar. Ayrıca sağ açıkta değerlendirip yabancı kontenjanını bu bölgede harcamayabiliriz. Heyecan verici transfer haberlerinden biri bence. Selçuktan sonra 2. doğru Türk.
 
Cevap: # Sercan Yıldırım



Adam daha kaç yaşında ki zaten :) Haliyle gelişecek daha fazlasıyla.. Fakat ben inanmıyorum bu habere daha bugün Ertuğrul Sağlam 4 transfer yapacağız ve bunlar ortasaha ve defans dedi.. Sercan gidince elde 1 üst düzey forveti kalır ki buda yetmez haliyle Bursa'ya
 
Cevap: # Sercan Yıldırım



haber banko traş



zaten 3 yıl,6transfer dönemi her seferinde sürekli sercan şenlikleri başlıyor.pires2 oldu bu konuda
 
Cevap: # Sercan Yıldırım



Sercan bu sezon basinda gitti gitti. Yine salaklik edip Bursada kalirsa piyasasi iyice duser, sonra Eskisehir, kayseri, Gaziantep arasi gider gelir.
 
Cevap: # Sercan Yıldırım



Ya bırakın boş kalsın o bölge belki birine çarpar gol olur ama Sercan gol atamaz :))
 
Cevap: # Sercan Yıldırım



Gelirse kendini gelistirmek icin iyi olur , hemen birsey beklememek lazim ama daha genc...
 
Cevap: # Sercan Yıldırım



Basligi #10 Sercan Yildirim yapsak daha iyi cunku 10 numara transfer olur gelirse sayet
 
Cevap: # Sercan Yıldırım



"Geleneksel Sercan Yıldırım'ı Galatasaray'a transfer etme şenlikleri" yavaştan başlıyor.

Bu sefer olacak ama.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt