Serdar Ali Çelikler'den Kulüplere Bitcoin Önerisi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
845158.jpg


Habertürk yazarı Serdar Ali Çelikler'den kulüplere yeni bir gelir kapısı önerisi geldi.


Dünyada ‘blockchain’ teknolojisinin gittiği nokta inanılmaz. Bu teknoloji perakende ve hizmet sektörlerinin tamamını kökten değiştirecek yenilikler getirdi, getirecek. Bugünden sarstığı finans dünyasını ise baştan aşağıya değiştirmeye hazırlanıyor. Blockchain (blok zinciri) adı verilen bu yeni ve anarşist, otoriteye karşı geliştirilen yazılım sisteminin sonucu kripto paralar. En meşhuru Bitcoin. Bunların bir sürü altcoin yazılımları da mevcut.

Bizim kulüplerimizin yeni gelir kalemine ihtiyaçları gün gibi ortada. Yıl olmuş 2018, hala inşaatçı kafasıyla gelişim beklemeleri büyük hata. Ben de özellikle şirketleşmiş kulüplerimize öneri olarak sunuyorum:

Dünyada ilk olun. İlk kez arkasında bir kulüp ismi olan bir coin (kripto para) üretin

FBCoin-GSCoin-BJKCoin- TSCoin-BaşakşehirCoin gibi isimlerle kripto para üretin. Araştırdım, mevzuat engeli yok. Şirketler bu tür üretimler yapabiliyor. Hem yeni bir gelir kapınız olur hem yazılım dünyasına adım atmış olursunuz hem de UEFA nezdinde hepinizin başında duran FFP sopasına karşı elinizi kuvvetlendirecek bir başka finansal aktifiniz bulunur. Hem de bugüne kadar hep geriden takip ettiğiniz dünya gelişmelerine biraz olsun yaklaşmış olursunuz. Fikir benden üretmek sizden. Gelecek bu teknolojide, benden söylemesi.

Habertürk&Ajansspor
 
Açıkçası sağa sola saçtığımız paralarla kenara bitcoin atsaydık nasıl bir gelirimiz olurdu merak etmiyor değilim.

ancak bizim kulubü yönetenler önce hesabın şifresini kaybederler sonra da hesap bilgilerinin olduğu HDD'ye format atılır yada kaybedilir.
 
Hocam Fenerli falan ama mantıklı konuşan birkaç Fenerliden biri. Derslerinde de spor medyası konusunda teknik ve teorik olarak ne kadar bilgili olduğunu kanıtlamıştı bize. Allah yolunu açık etsin.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt