Serdar Aziz: “Her şeyin üstesinden geleceğiz” | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Serdar Aziz: “Her şeyin üstesinden geleceğiz”


5e8cacb95edf4a8298422b2345337cb7.jpeg

Son olarak 18 Aralık 2016'daki Osmanlıspor deplasmanında görev alan Serdar Aziz, uzun bir aradan sonra resmi maça çıktı. Serdar, Kayserispor'a karşı oynadığı 90 dakikanın ardından Galatasaray Televizyonu'ndan Deniz Gülen'in sorularını yanıtladı.


Serdar
yeni başlayan sezon ve maçla ilgili olarak "İyi başlamak istemiştik. UEFA Avrupa Ligi'ne erken veda etmiştik. Taraftarımızla bütünleşmek için bu maç önemliydi. İyi de oynadık, iyi de mücadele ettik. Sahada üstünlük kurduk ve sonunda güzel bir galibiyet aldık. İnşallah bundan sonra devamı gelir" diye konuştu.

Serdar Aziz uzun bir aradan sonra yeniden sahada olmanın kolay olmadığının altını çizerken, "Geçen sezon ciddi bir sakatlık yaşamıştım. Oynadığım sürece elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Kolay değil. Aşağı yukarı 8-9 ay oldu resmi maça çıkmayalı. Arkadaşlarım bugün sahada bana yardımcı oldu. Taraftarımızla bütünleştik. Ben de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Her şey çok güzel gidiyor. Galatasaray olarak her şeyin üstesinden geleceğiz" ifadelerini kullandı.

Savunma oyuncumuz son olarak "Güzel bir futbol oynadık ve güzel bir maç izlettik. Böyle devam etmemiz gerekiyor. Osmanlı maçına da aynı şekilde hazırlanıp seri galibiyetler almak isityoruz. Bunu da başaracak güçteyiz" diyerek sözlerini noktaladı.

galatasaray.org
 
Üst Alt