Serdar Aziz'den İyi Haber | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
1JVoyN.jpg

Ziraat Türkiye Kupası'nda dün oynanan Atiker Konyaspor maçında sakatlanan ve sahayı terkeden Serdar Aziz'den sarı kırmızılılara iyi haber geldi

Mücadelede Galatasaray'ın ilk golünü de atan Serdar Aziz, karşılaşmanın son bölümünde sağ ayak bileğini tutarak yerde kaldı, ardından bir süre daha maça devam etti ve sonra tekrar ağrı hissedince oyundan çıkmak zorunda kaldı. Yerini Maicon'a bırakan milli oyuncunun durumunun yapılan kontrollerin ardından ciddi olmadığı anlaşıldı. Bu sabah yapılan antrenmanda takımla beraber çalışan Serdar Aziz'in pazartesi günkü Antalyaspor maçında takımdaki yerini alması bekleniyor.
 
Öte yandan arabadan çıkarken kafasını tavana çarpan Serdar'ın kafatası kemiğinde çökme kırığı oluştu , sahalardan ne kadar uzak kalacağı yapılacak tetkiklerden sonra netleşecek.
 
Birşeyi yoktur demiş idik. Nazar değmesin çok iyi gidiyor bu sezon. Fb maçı rezaleti olmasa çok daha başka şeylerde konuşabilirdik.
 
Su adami üfletecekler mi dua mi okutacaklar birseyler yapsinlar kesinlikle.

Normal degil yav, her mac ya kafasi gözü patliyor ya da bir yerine birsey oluyor sakatlaniyor.
 
Seneye kim oynar sizce? Yine Maicon-Serdar mı? Yoksa sol stoper mi gelir. Stoper mevkisinde sol sağ ayrımı önemli midir? Sizin görüşlerinizi almak istedim.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Serdar gibi fundamental özellikleri çok yüksek, akıllı ve özverili bir stoperi pamuklara sarmamız lazım gerektiği takdirde.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Buna çok güvendim yılın başında. Herkes itin götüne sokma yarışına girmişti adamı. Ama belki de hayatında ilk defa ufak tefek sakatlıklar haricinde hiç sakatlanmadı ve harika bir performans ortaya koyuyor.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt