Serdar Aziz'in Menajerinden Galatasaray Açıklaması! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Serdar Aziz'in Menajerinden Galatasaray Açıklaması!


serdar-aziz-in-menajerinden-galatasaray-aciklamasi--11082662.Jpeg

Galatasaray'da forma giyen Serdar Aziz'in menajerliğini yapan Haluk Canatar, alacakları olduğu gerekçesiyle Galatasaray'ı mahkemeye vereceği iddialarını kesin bir dille yalanladı.

Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, Galatasaray'ı alacakları nedeniyle mahkemeye vereceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Canatar, çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve Galatasaray'da kimsenin alacağının kalmayacağına inandığını belirtirken, "Çıkan haber tamamen asılsızdır. Bırakın mahkemeye vermeyi, Galatasaray Kulübü'nden talepte dahi bulunmadım. Galatasaray Kulübü'nde bugüne kadar kimsenin alacağı kalmadığı gibi, benim de alacağımın kalmayacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

2016'da Bursaspor'dan 4,5 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'ın yolunu tutan Serdar Aziz'in, 2020'ye kadar sarı-kırmızılı kulüple sözleşmesi bulunuyor.

Milliyet
 
Serdar bursaspor camiasına ve taraftarına karşı saygılı duruşuyla adamlığını kanıtlamıştı gözümde buda ekstra oldu. Karakterli oyuncu. Muhtemelen bizde sonlandirir futbol hayatını.

GSCimbom Mobile App
 
günlük ,aylık ya da yıllık kazançları için 110 yıllık camia ile kavga edip bir daha hiç bir ilişkiye girememeyi göze alan vizyonsuz menajerler gibi değilmiş , bu kadar büyük camialar bu tür durumları zaten unutmaz sen o camia'ya kolaylık sağladığında bu durum tamamiyle bu işi yapan adamın işine gelir bunu görmüş ve buna uygun davranmış menajer arkadaş.
 
Böyle 3 kuruşluk adamlar çıkıp konuşuyor sürekli. Al ulan para deyip saçacaksın bunların suratına. Kim demiş kime demiş te çıkıp açıklama yapıyor. Kendince ben buradayım haberiniz olsun demek istiyor.
 
Karakterli Oyuncu, Karakterli Menajer. Parani alacaksin abi merak etme. Serdar umarim en gec 1-2 sene sonra ikonumuz olup, kaptanliga yükselir.

Serdar
Nando
Fernando
 
Sakatlık makatlık olmassa 1-2 seneye kaptanımız olur Serdar.Şuan bile al Selçuk'tan kaptanlığı ver Serdar'a yakışır!!

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Şimdi Selçuk'un menajeri dava açmamış olsaydı bu adam bu açıklamaları yapar mıydı?Ya da ilk bu menajer alacaklarından dolayı dava açsaydı Selçuk'un menajeri dava açmayıp buna benzer açıklamalar yapar mıydı?Bu menajer milletine güven olmaz.Fazla güvenip,muhatap almamak lazım.
 
Üst Alt