Serdar Gürler'den Saçma Sapan Açıklamalar! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Serdar Gürler'den Saçma Sapan Açıklamalar!


Osmanlıspor'un oyuncusu Serdar Gürler saçma sapan açıklamalarda bulundu.

785694.jpg


Tekrardan Milli Takım'a çağrılmak istediğini dile getiren 25 yaşındaki futbolcu, "Milli Takım yeni Teknik Direktörü Lucescu ile görüşmem olmadı. Birkaç gün önce açıklamasını gördüm, açıklamasından çok haklı. Lucescu'ya bakarsanız bu hafta, her gittiği maçta 3 ya da 4 Türk oyuncu oynadı. Lucescu'ya 'Oynayan futbolculardan bir 11 oluştur' dense... Lucescu bir 11 kuramaz gibime geliyor. Hedefim tekrardan Milli Takım'a gitmek. Ay-Yıldızlı formayı 2 kez terlettim. Fatih hocam (Terim) bu şansı vermişti. Performansım devam ederse Milli Takım'a tekrar çağrılırım diye düşünüyorum" açıklamasında bulundu.

"Belhanda, Gomis Galatasaray'a gelen yıldız isimler. Galatasaray'da geçen hafta sonunda sadece 2 Türk oyuncu oynadı. Bu durum biz Türk oyuncular için üzücü bir şey. Herkes Galatasaray'da, Beşiktaş'ta ve Fenerbahçe'de oynamak ister. Galatasaray'ın UEFA Kupasını kazandığı kadroda Türk ve yabancı oyuncular karması vardı. Biz şu anda kendimizi Türkiye'de yabancı hissetmek durumuna geldik. Yabancı kuralı bizleri etkiliyor, yalan yok. Türk oyuncunun bir defa kötü oynama şansı varsa, yabancı oyuncunun üç kez kötü oynama şansı var. Yabancı kuralının değişmesinde bana söz düşmez fakat bizleri etkilediği bir gerçek. Başakşehir şu anda çok başarılı. Dün Sevilla maçını takip ettim. Emre Ağabey, Mahmut Tekdemir ve Volkan Babacan oynadı. Yani yabancı kuralı var. Fakat sadece Türk oyunculara var gibi. 3-4 tane Türk oyuncu oynatıyorsunuz. Türk oyuncuların forma şansı bulması Milli Takım için de iyi olur. Herkes oynamıyor yani bir de her oyuncu vazgeçilmez değil.


Ajansspor
 
Ya senin Allah bin belanı versin. İğreniyorum lan sizden. Ne kadar menfaatçi, şerefsiz, düzenbaz, karaktersiz insanlarsınız siz.
 
Özet : Galatasaraya,fenere,bjkye gidip yan gelip yatamıyoruz, milyon euroları cukkalayamıyoruz. İstanbul'da gecelere akamıyoruz. Yönetici abilerimizden anlayış bekliyorum
 
Senin gibi 3 kuruşluk topçular kuduruyor ya gerisi mühim değil. Daha beter olun. Milli takımın maçlarını izlemeyi bırakalı çok uzun zaman oluyor zaten. Galatasaray dışında hiçbir takım umurumda değil artık.
 
Yetenekli olsaydın sende oynardın. Demek yeteneklerin kısıtlı. Bende futbolcu olmak istiyordum, ne yapalım, olamadım? Yetenekler bir yere kadar. Sizin gibi yeteneksizleri zorla oynatıp, seviyeyi dibe çekmek zorundamıyız?
 
sen gez-toz, gecelerde patla, futbol oynamaya gelince yan gel yat, sonra bize forma verilmiyor.

calıs kazan, neden haksız rekabete gitmek istiyorsunuz? yabancı senden iyi ise ağlamayacaksın, neden benden iyi diye kendini sorgulucaksın.
 
Yok yaw.Kadın adını değiştirip müslümanlığa falan bile geçmiş.Çocukları da var diye biliyorum.

yalnız bu serdar fransa kökenli zaten

fransız bir hanımefendi ise evlenmelerini çok garipsememek lazım

şimdiki konuşmaları osmanlıdan başka takımdan teklif alamadığı için kuyruk acısındandır muhtemelen
 
Üst Alt