#Serdar Özkan | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

#Serdar Özkan


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin Beşiktaşlı yıldıza protokol imzalattı. 2+1 yıllık anlaşma sezon sonunda resmiyete dökülecek.



Sağa takviye



G.Saray sezon bitmeden bombayı patlatıyor. Geçen sezon gizli bir operasyon ile Gökhan Zan'a imza attırarak Beşiktaş'a gol atan Cimbom, Serdar Özkan ile de anlaştı. Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu ile 2+1 yıllık protokol yapıldığı, işi Adnan Sezgin ile Haldun Üstünel'in bitirdiği öğrenildi.



Yine bedelsiz



Beşiktaş'ın kendisine düşük bir rakam teklif ederek adeta "Git" demesine içerleyen Serdar Özkan ile görüşen Sezgin ve Üstünel, "Bizde rahat edersin. Hakkını da alırsın" sözü verince iş bitti. Resmi imzanın sezon sonunda atılacağı öğrenildi. G.Saray böylece hem Sabri'ye bir alternatif buldu hem de yıldız oyuncuyu bonservis bedelsiz aldı.



Arda'nın parmağı



Beşiktaş ile pazarlık yaparken morali çok bozulan Serdar Özkan'a en büyük destek Genç Milli Takım'da yan yana oynadığı yakın arkadaşı, G.Saray kaptanı Arda'dan geldi. Serdar'ın "Evet" demesinde Arda'nın etkili olduğu belirtiliyor. Beşiktaş'ın altyapısından yetişen Serdar Özkan için Denizli de "Kalsa da olur, gitse de" raporu vermişti.



milliyet
 
Cevap: Kartal'a Cimbom'dan gol



İnanamıyorum arkadaşlar Serdar Özkan'dan bahsediyoruz. Umarım yalan haberdir. Bjk'yi bütün sorunlarından arındırıp tek başımıza düzlüğe çıkaracağız bütün sorunlu adamlarını alarak.
 
Cevap: Kartal'a Cimbom'dan gol



Serdar Özkan'ın gelecek vaadettiği yıllar 2 sezon önceydi. Artık tek tük iyi oynadığı maçlar oluyor. Bize karşı iyiydi, bir CL maçında(ManU karşısındaydı galiba) iyiydi. Böyle bir kaç maç daha vardır. Alınması gereksiz olur. Yönetim derse ki, "orta saha için çok para harcayacağız, diğer mevkilerde idare edin.", o zaman gelmesinde bir beis görmüyorum.
 
Cevap: Kartal'a Cimbom'dan gol



ya arkadas biz her sezon bir gokhan zan almak sorundamiyiz gokhan zan bu adamdan daha iyi ya hep dalga gectigim serdar ozkan gelip bizde oynayacak lanet olsun ya
 
Cevap: Kartal'a Cimbom'dan gol



senelik alacağı ücret fazla değilse iyidir. alternatif olur

artıları Türk olması, genç ve yeteneklidir Serdar Özkan. Rijkaard ile beraber iyi bir çıkış yakalama ihtimali var
 
Cevap: Kartal'a Cimbom'dan gol



Yahu adam Türk, bonservis parası ödenmeyecek ve genç. Tamam üst düzey bir oyuncu değil ama, bence çok iyi bir yedek olur.
 
Cevap: Kartal'a Cimbom'dan gol



umarım yalandır.Gökhan Zan'ın ardından Serdar Özkan.



Bi ara herkes bjk ile dalga geçiyordu, fbnin eskilerini alıyor diye.Aynı duruma düşmek istemem.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt