Sergen Yalçın: "Balotelli, direkt bana hareket yaptı" - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sergen Yalçın: "Balotelli, direkt bana hareket yaptı"


Sergen Yalçın: "Bize önerilen birçok oyuncu var transfer döneminde. Biz bunların içinden karar veriyoruz. Balotelli'nin tepkisinin sebebi bu olamaz, bu zaten normal bir durum değil. Hiç kimse önerilen bir oyuncuyu herhangi bir kulübe almak zorunda değil."

Sergen Yalçın: "Balotelli, çok saygısızca ve basit bir davranış sergiledi."

Sergen Yalçın: "Uilenberg geliyor benimle ilgili bir açıklama yapıyor, Türk değil. Bugün bir oyuncu bana hareket yapıyor, oyuncu yabancı, hayatımda görmedim. Bazı yerlerden benimle ilgili açıklamalar geliyor. Stefan Kuntz benimle ilgili bir şeyler söyledi."

Sergen Yalçın: "Önce saçmaladı, sonra toparlamaya çalıştı. Bana bir şey söylemek isteyen direkt söylesin, öyle kıvırtmaya gerek yok sağdan soldan. Benle birebir diyaloga girmeyen açık açık söyleyebilir. Ben direkt konuşuyorum. Sürekli benim üstüme gelen bazı cümleler var."

Sergen Yalçın: "Herkes benimle ilgili bir şeyler söylüyor ki benim hiç kimseyle ilgili kötü bir diyalogum yok. Türkiye'de yaşamayan insanlar benimle ilgili cümleler kullanıyorlar, o tarafı benim için daha enteresan."

Sergen Yalçın: "Bu diyaloglara girmek isteyen varsa gireriz her türlü diyaloga, sorun yok onda. Onu da söyleyeyim."

Sergen Yalçın: "Bu sezon çok hakemlerle ilgili konuşmak istemiyorum. Siz zaten görüyorsunuz ne olup ne bittiğini."
 
Balotelli'ye ahlak dersi vermeye kalkan Sergen Yalçın'ın zamanında İstanbulspor'da oynarken kendisine tepki gösteren Beşiktaş taraftarına orta parmak hareketini yaptığını biliyor musunuz?
 
Sergen : … bla bla bla..hakem neden maçı uzattı, hakem neden kart gösterdi, hakem neden vara gitti? .. ama bunun İçin yorum yapmıyorum.


•quod erat demonstrandum•
 
Bence çok yanlış kişinin tarafını tutuyorsunuz sevgili Galatasaraylı dostlar.

Balotelli ruh hastası herifin teki. Ne zaman ne yapacağı belli olmayan artist saygısızın teki. Bizimle de maç yapacaklar. Bize de gol atıp bizi de sinirlendirecek hareketlerde bulunursa hepiniz bu laflarınızı unutacaksınız.
 
Üst Alt