Sergen Yalçın Beşiktaş'ta! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
EPSjnGlWkAAwfr0


Sergen Yalçın, Beşiktaş'ta. Siyah Beyazlılar, Sergen Yalçın ile 1.5 yıllık anlaşmaya vardı.

NTVSpor​
 
Olacak olan buydu zaten,şaşırmadım. Ben aşırı başarılı olacağını zannetmiyorum. Kadro kötü ve parası yok bjk'nin. Maksimum üçüncü veya dördüncü olurlar.
 
Abdullah Avcı gibi Sergen de yanlış zamanda deniyor, büyük takım çalıştırmayı. Ancak Sergen, Abdullah Avcı' dan farklı olarak taraftar nezdinde çok daha tutulan birisi ve ciddi hedeflerin neredeyse tamamından kopmuş bir takıma geliyor. Yani bu sezon başarısız olsa dahi gelecek sezon için kredisi devam eder. Başarılı olmasını isterim; mevcut ekonomik yapısıyla BJK uzunca bir süre Galatasarayımızı tehdit edemeyecektir; biz saçmalamazsak elbette, saçmalarsak zaten SS dan bile geride kalıyoruz...
 
Erken geldi BJKye.
Somut bir başarısı yok.
Sadece dönem dönem iyi oynattığı takımlar var.
Taraftarın sevgilisi olmak yetmiyor uzun soluklu olmak için.

Başarılı olsa da, olmasa da uzun soluklu olmaz..
 
Başarılı olacaktır Sergen’in başarısı büyük hocalarla çalışmasından kaynaklı ama neden bu kadar gizem yahu bu bejeke hep böyle herkes tahmin ediyor diye yapacaklarını bekletiyorlar hep daha Fulya’yı satacaksınız ben de demiştim diyeceğim 🤣🤣🤣🤣
 
Eğer anadolu kulüplerindeki iştahsızlığını ve istikrarsızlığını sürdürmez ve kendisini işine verirse, çok başarılı olabilir. O potansiyeli var.
Ki sonuçta Kayseri'de, Malatya'da yaşamakla, İstanbul'da yaşayıp bir de Beşiktaş'ın teknik direktörü olmak aynı şey değil. Daha Allah'tan belasını mı isteyecek?
 
Üst Alt