Sergen Yalçın: "Şov yapanlar, kendisini yere atanlar var" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sergen Yalçın: "Şov yapanlar, kendisini yere atanlar var"


DYBzfWwX0AA1CDn.jpg

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 2-1 kaybettikleri Galatasaray maçının ardından beIN Sports'a konuştu.

Sergen Yalçın'ın öne çıkan açıklamaları şu şekilde:

"İlk 45 dakika planladığımız gibi gitti. Oyun planına çok sağdık kaldılar. 3 tane net pozisyonumuz var, ilk yarı oyunu bitirebilirdik ama maalesef pozisyonları kaybettik. İkinci yarıda da iyi oynadık. Karambol golleri yedik. Oyuncularıma teşekkür ederim, verebilecekleri en iyi mücadeleyi verdiler. Benim takımım savaşarak kaybetti. Bu bizim için çok iyi bir ümit oldu. Bu istek devam ederse işi becerebiliriz. 9 maçlık bir süreç var. Zorlu bir süreç var ama başarabiliriz. Oyuncular yüreğini sahaya koyarsa becerebiliriz. Skor istediğimiz gibi olmadı ama şov yapanlar, kendisini yere atanlar var. Verilen penaltı uyduruk. Böyle uyduruk penaltı olur mu? Tamamen seyirci baskısıyla verildi. Kalan 9 hafta çok önemli, 8 maçı direkt rakiplerimizle oynayacağız. Son hafta Fenerbahçe ile… Konyaspor’u ligde bırakmak için elimizden geleni yapacağız."

Ajansspor
 
Penaltı buz gibi penaltı. Seyirci baskısıyla verilen hakem kararı nerdeyse hiç yok. Hakem sahada nerde durulur onu bile bilmiyordu birde alakasız alakasız faulleri verdi.

Yere yatanlar, şov yapanlar var dediğide sanırım kendi oyuncuları. Buna katılıyorum Sergen tek doğru söylediğin bu zaten.
 
penaltiya ben de istirak etmedim acikcasi
fakat BELHANDA ve NAGATOMOya yapilan 1er adet penalti ve BELHANDAnin pozisyonunda KONYASPORLU SKUBIC'e verilmesi gereken kirmizi karttan niye soz etmiyorsun FATASS SERGEN ?
 
Bence penaltı çok penaltıda değildi açıkçası, sol eline çarptı top ve sol eli vücuda yakın suratını korumak için siper etmişti ama sağ eli açıktı eğer o eline çarpsa net penaltı diyebilirdim. Maç içinde verilmeyen penaltı, Belhanda'nın kaçırdığı goldeki (direkten çıkan) defans oyuncusunun teması. Net olan hakem maçın kontrolünü elinden kaçırdığı kesin, zamansız kart vermesi, yere yatmalarına müsaade etmesi gibi. Tamam zaman geçirilir fakat bu 20-25. dakikada başlamamalı.
 
Hahah hadi lan ordan. 90 dakikanın 60 dakikasında maçı uyaladınız. Maçta topun kaç dk oyunda kaldığı incelense 30 dk bile çıkmaz. Futbol düşmanları sizi.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Sana da koyduk beyinsiz sergen hoca.. Gördüğüm en salakça maç sonu röportajı..Allah'ın kepçesi hakem sayesinde maça ortak olabildin gram top oynamadın volkan şeni pislik yapsın diye oynattın bir de çıkmış malötesi malötesi konuşuyon.demek sadece konyaya değil senin kepçe kulaklarına da koymuşuz

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Üst Alt