# Sergio Romero | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Sergio Romero


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gkmnozdmir Gökmen Özdemir by SportifCumleler twitter



Galatasaray AZ’den Arjantinli kaleci Romero’yu almaya çalışıyor.. En geç 4 gün içinde olumlu ya da olumsuz biter bu transfer



Geliyor! Kale ona emanet



Galatasaray ara transferde, Arjantin'in milli kaleciyi getirmek istiyor.



Ara transferde atağa kalkan G.Saray yönetimi, en çok sorun yaşadığı mevkii olan kaleyi iyi bir isme emanet etmenin peşinde. Favori ise Arjantin Milli Takımı’nın başarılı file bekçisi Sergio Romero. AZ Alkmaar’da forma giyen Romero için görüşmeler de başladı. Hollanda ekibi 1.92 boyunda ve 23 yaşındaki eldiven için 4.5 milyon Euro bonvervis bedeli talep ediyor. Sarı-kırmızılılar ise bu fiyatı 3 milyon Euro’ya çekmek için uğraşıyor.



Alkmaar’la 2008-09’da Hollanda Ligi, 2009’da ise Hollanda Süper Kupası şampiyonluğu yaşayan Sergio Romero, Arjantin U-17 Milli Takımı ile Dünya Kupası’nı kaldırdı, 2008’de Olimpiyat altın madalyasını boynuna taktı. Maradona da 2010 Dünya Kupası’nda kaleyi 23 yaşındaki Romero’ya emanet etmişti.



Kaynak:yazete



Aslan'da Kaleye tangocu

Emmanuel Culio'yu resmen kadrosuna katan, Mauro Formica ile de anlaşan Cimbom, kaleye de Arjantinli getiriyor. Sarı-kırmızılıların,...

Emmanuel Culio'yu resmen kadrosuna katan, Mauro Formica ile de anlaşan Cimbom, kaleye de Arjantinli getiriyor. Sarı-kırmızılıların, AZ Alkmaar takımında forma giyen Sergio Romero ile temasta olduğu belirtildi. 2007 yılından beri AZ'nin kalesini koruyan 23 yaşındaki genç file bekçisi, Arjantin Milli Takımı'nda da görev yapıyor. Yönetimin, genç kaleci için pazarlık halinde olduğu öğrenildi. Romero da gelirse, Liverpool'dan kiralanan İnsua ile birlikte Galatasaray'ın 4 Arjantinli'si olacak



Fotomaç
.



Cimbom'dan çifte tango

Cimbom Culio'yu 3.5 yıllığına renklerine bağladı. Alkmaarlı kaleci Romero için de pazarlıklara hız verildi.

Transferde atağa kalkan Galatasaray Kazım'ın ardından Romanya'nın Cluj takımında oynayan sol kanat oyuncusu Emmanuel Culio'yu transfer etti. 27 yaşındaki futbolcuyla 3.5 yıllık anlaşma yapılırken bu oyuncunun bonservisi için Cluj takımına 2 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceği açıklandı. Arjantinli oyuncu bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Cluj takımının attığı 6 golün 5'inde rol oynarken 1 gol, 5 asistle oynadı.



SEZGİN İKNA ETTİ

Culio'yu renklerine bağlayan Galatasaray'ın ikinci hedefinin Arjantin Milli Takımı'nın genç kalecisi Sergio Romero olduğu öğrenildi. Galatasaray Futbol A.Ş. Müdürü Adnan Sezgin Hollanda ligi ekiplerinden AZ Alkmaar'da forma giyen 23 yaşındaki genç file bekçisi Romero ile yaptığı görüşmede bu futbolcuyu ikna etmeyi başardı.



6 MİLYON

Bu transferdeki en büyük engelin Hollanda kulübünün 6 milyon Euro bonservis bedeli istemesi olduğu belirlendi. Romero'yu mutlaka transfer etmek isteyen Adnan Sezgin'in Alkmaar'lı yöneticileri ikna etmek için çok büyük uğraş verdiği gelen bilgiler arasında. İtalyan pasaportu da bulunan Arjantinli kalecinin transferinin en kısa sürede bitirilmesi planlanıyor



Takvim



Fanatikte bununla ilgili konu açmış..Bana göre zor bir transfer alırsak iyi olur.Almunia'dan iyidir..
 
Cevap: Sergio Romero



Van Gaal'in eseri. Arjantin milli takım formasınıda bir kac kez giydi. Bu veya Arsenalli Vito Mannone'de olur.
 
Cevap: Sergio Romero



Bunu alacagina Hakan Arikan'i al, hic fark etmez. Reflex'leri iyi, ama cok fazla hata yapan bir kaleci.
 
Cevap: Sergio Romero



Kontenjanı feda edecek kadar üst düzey değil Romero bazen tam Shorunmu tarzı goller yiyor :D
 
Cevap: # Sergio Romero



Romero 2 güne geliyor

G.Saray, Arjantinli milli kaleci için 4.5 milyon Euro isteyen Alkmaar ile anlaştı



YALIMCAN SARPYEL / VATAN

--------------------------------------------------------------------------------



TRANSFERDE atağa kalkan G.Saray, Culio’nun ardından diğer bir Arjantinli’ye kavuşmak üzere. İlk yarıda yediği gol attığından fazla olan Aslan, Arjantin Milli Takımı’nın da kalesini koruyan AZ Alkmaar’lı Sergio Romero için artık saatleri sayıyor.



ROMERO için Hollanda temsilcisi 4.5 milyon Euro isterken, sarı-kırmızılılar 3 milyon teklif etti. Taraflar orta yolu bulurken, yönetici Murat Yalçındağ da bugün Hollanda’ya gidip transferi bitirecek. Yarın da Romero ile birlikte İstanbul’a gelecek.



BU arada Biglia’da pürüz çıkınca rota Emana’ya döndü. Alkmaar taksitlendirmeyi kabul etmeyip, 2.5 milyon Euro’nun yüzde 50’sini peşin kalanının da 3 taksitte ödenmesini talep ederken, Biglia da yıllık parasının bir kısmını peşin isteyince transfer rafa kalktı. Önce Formica’yı bitirecek olan G.Saray sonra Emana’ya yönelecek.



‘Forvet almamız şart’



G.SARAY’DA teknik direktör Hagi, farklı galibiyete rağmen bir forvet oyuncusuna ihtiyaç duyduklarını söyledi: “İhtiyaçlarımızı yöneticilerimiz biliyor. Ben bekliyorum. Takıma birkaç takviye yapılması gerekiyor. Bunlar da yapılacak göreceksiniz. Ama forvet mecbur.”
 
Cevap: # Sergio Romero



Bir kac defa onermistim, iyi bir kalece ama oyle super falan degil bakma Arjantin milli takiminda oynadigini.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt