Sertab Erener Çatalca Belediye Başkanını Sahneden Kovdu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sertab Erener Çatalca Belediye Başkanını Sahneden Kovdu


YouTube

18. Çatalca Erguvan Festivali’nde dün gece sahne alan şarkıcı Sertab Erener, protokol için ayrılan bölümün geniş olması nedeniyle kendisini yakından izleyemeyen seyircilerini sahneye davet etti.

Çatalca Belediyesi tarafından bu yıl 18’incisi düzenlenen festivalde sahne alan Sertab Erener, büyük sevgi gösterisi ile karşılandı. Sahne önünde protokol için ayrılan bölümün geniş olması nedeniyle seyircilerin uzakta kalmasına tepki gösteren Erener, hayranlarını protokol alanına davet etti.

Çatalca Belediyesi yetkilileri ise güvenlik gerekçesiyle seyircilerin protokol için ayrılan bölüme girmesine izin vermedi. Bunun üzerine Erener sahneyi terk ederken, seyirciler de belediye yetkililerinin bu tutumunu yuhalayarak tepki gösterdi.

SEYİRCİLERİ SAHNEYE DAVET ETTİ
Bir süre sonra tekrar sahneye çıkan Erener, hayranlarını bu kez sahneye davet etti. Erener, sevilen şarkılarını sahnede hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

sertab-erener-protokol-alanina-sinirlendi-seyircileri-sahneye-davet-etti-6558-dha,FRM_DPNb_EmWaBPjNuV1fg.jpg


Sertab Erener konserinde gerginlik (Sahneyi terk etti) | NTV

saygim bin kat daha artti kadina
zaten eli yüzü düzgün birkac türk sanatcidan biri
 
Festivaller halk için yapılır. Protokol ile birilerine yaranmak için değil. Halkın sanatçısı halkına sahip çıkmış ve gayet iyide yapmış bir bayan olarak. Herkesin harcı değil.
 
Offf saçmalığa,rezilliğe;sakilliğe gel. Sen hizmet edesin diye insanlar sana oy verdi, o bölgenin insanına hizmet etmek senin görevin zaten, ego'ya bak yahu inanılır gibi değil.
 
Türk yönetici profilinin karşılığı adam ne eksik ne fazla. Tipe bak ya sanki kendi cebinden veya babasının hayrına yaptığı bir şey var. Ulan o halk olmasa sen kim köpek zaten?
 
Belediye baskanlari yada hangi neyim baskani olursa olsun parasini kendi veriyor sanki ..


Yetkim verdim geldi basima sicti..

Benim sozumdur ve hepde gercekler gibi yuzume vurur..
 
Üst Alt