Servet Çetin: "Aziz başkan sürekli beni çağırıp fırçalayıp fırçalayıp gönderiyordu" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Servet Çetin: "Aziz başkan sürekli beni çağırıp fırçalayıp fırçalayıp gönderiyordu"


DwX4-UbWkAITIK0.jpg


Eski futbolcu Servet Çetin ilginç açıklamalarda bulundu.

Senin meşhur 'Döndürmeyin Shevchenko'yu' hikayen var Servet Çetin: "Valla ya...Üstümüzde yapıştı kaldı, temizleyemedik. O maçta biz ilk kez 3-5-2 oynuyoruz. Ümit Özat libero, ben Gilardino'yla, Önder Turacı da Shevchenko'yla adam adama oynuyor. Önder adamı kaçırdı bize maloldu.Hatta Önder'e, 'Oğlum niye söylemiyorsun bu konuyu, bir röportaj yapsana Shevchenko'yu ben kaçırdım falan desene' dedim...Shevchenko'nun en formda dönemiydi. Ama olsun reklamın iyisi kötüsü olmaz."

"Agureo'ya yaptığım bir faulden sonra kayınpederi Maradona bana bayağı sallamış. Sağolsun kendisi bana 'Kazma' demiş."

"Galatasaray ve Fenerbahçe beni istiyordu. Karar verme aşamasında Daum'un tercümanı Murat Kuş beni aradı ve Daum seni dünya çapında bir futbolcu yapacak dedi. Gazı verdiler bana...Ben de 'bari gideyim' dedim. İlk hafta oynatmadı, ikinci ve üçüncü hafta oldu yine oynatmadı. Ben sinirlendim tabii...Arkadaştan İngilizce Almanca bir şeyler öğrendim ve Daum'un odasını basacağım.İzinsiz kapıyı açtım, baktım Daum bana bakıyor. 'Mister Daum' dedim. 'Hello, you are formed me. I am Questions for you' dedim. Sonra Almanca bir kelime söyledim. Bir de Türkçe'de argo bir kelime kullandım ve çıktım. Sonraki hafta 11 başladım."

"Oynamadığım dönemde terör estiriyordum. Aziz başkan sürekli çağırıp fırçalayıp fırçalayıp gönderiyordu. Bak olum senin futbol hayatını bitiririm, şöyle böyle yaparım diyordu...Sonra sakinleşince de 'hadi oğlum' diyip beni yolluyordu.Her hafta başkanın odasındaydım.Aziz başkan herşeye karışıyordu. Küpe takmalar, yırtık pantolon giymeme karışmalar...Türkü mü dinlenir ya diyordu." -Sesin güzel der miydi?' Servet Çetin: "Bir şey der diye söyliyemiyordum ki..."

"Önemli bir maça çıkacağız, Anelka soyunma odasında müzik dinliyor ama öyle bir ses geliyor ki 'dııps dııps' diye...Aziz başkan geldi ve hiç bir şey demedi...Sonra kulaklıkla müzik dinleyen Tuncay'ı gördü, 'o da nedir ya maça odaklan' diye fırçaladı."

"Ben hep türkü dinliyordum ama böyle bunalımlı türküler...Aziz başkan bir gün merak etti, 'oğlum ne dinliyorsun' dedi. Sonra kulaklığı taktı, 'Allah senin belanı versin bu ne ya' dedi."

"Avrupa Şampiyonası'nda ya Çek Cumhuriyeti ya da İsviçre maçıydı. İlk yarı bitti, Hamit ilk 11 oynuyordu. Fatih Terim motivasyon konuşmasını yaptıktan sonra 'hadi arkadaşlar, Hamit'i de oyuna aliyoruz' dedi...Hocanın böyle ince inanılmaz sallamaları vardır "

"Denizlispor maçını hiç hatırlamak istemiyorum. En az 3 saat soyunma odasında kaldık. Herkes birbirine bakıyordu"

"Öncesinde Denizlispor'la kupa maçı oynuyoruz. 1,2,3,4 yaptık...Levent Kartop, 'oğlum yapmayın ya rezil olduk' diyordu. Sonra görürsünüz dedi...Harbiden de gördük "

"Ümit Özat'ın meşhur tikleri vardı. 'Şu şömineye dokunmazsın kötü oynarsın' denildiğinde hemen gidip şömineye dokunurdu. Kapıdan geçerken 'sola dokundun kötü oynarsın' denildiğinde gidip hemen iki tarafa da dokunuyordu...Maçtan önce yedi sülalesini arardı."


"Alex ilk geldiğinde şaka ile karışık 'al şu imzamı her yere girersin' dedim. Sonra burda kral oldu. Ama o olayı unutmadı. Aynı espriyi çok sonra bana yaptı; 'Al Servet bu da benim imzam, bununla her yere girersin' dedi."

Eflatun Tv/ Buzzspor
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
"Agureo'ya yaptığım bir faulden sonra kayınpederi Maradona bana bayağı sallamış. Sağolsun kendisi bana 'Kazma' demiş."

:asd:
 
"Öncesinde Denizlispor'la kupa maçı oynuyoruz. 1,2,3,4 yaptık...Levent Kartop, 'oğlum yapmayın ya rezil olduk' diyordu. Sonra görürsünüz dedi...Harbiden de gördük "

xd
 
Üst Alt