# Servet Çetin | Transfer Haberleri | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Servet Çetin | Transfer Haberleri


Geçtiğimiz yıllarda Fransız kulübü Marsilya'ya transferde son anda gerçekleşmeyen Galatasaray savunmasının önemli ismi Servet Çetin'e bu kez de İngilizler talip oldu. 2007-08 sezonundan bu yana sarı-kırmızılı ekipte forma giyen Servet'i takibe alan kulüp ise oldukça tanıdık. Servet'le birlikte Fenerbahçe'de forma giyen Tuncay Şanlı'nın eski takımı Stoke City'nin teknik direktörü Tony Pulis dün Türk Telekom Arena'daydı. Seyirciye kapalı karşılaşmayı izleyen sayılı isimler arasında olan Pulis'in protokolde oturması, Servet transferi için iki kulüp arasında temasların başladığı, Pulis'in de bu sayede özel izinle stada girdiği öğrenildi. İstanbul'da eski futbolcusu Tuncay Şanlı'nın Porsche Cayenne marka aracını kullanan Pulis'in 30 yaşındaki Servet'le ilgili görüşmeleri Galatasaraylı yöneticilerle yaptıktan sonra İstanbul'dan ayrılacağı öğrenildi. 2012 sezonunun sonuna kadar sözleşmesi bulunan Servet'in da takımdan ayrılmaya sıcak baktığı öğrenildi.



YAŞAR YALÇIN-sabah
 
Cevap: Servet'e talip var



Palavra ,adamların işi gücü yok Servet'in peşindemi koşacaklar,iki metreden topu onundekine atamayan sağından solundan otoban gibi herkese yol veren Servet'i mi izlemeye gelmişler sadece gülünür bu habere.
 
Cevap: Servet'e talip var



Servet'i sene sonu tekme tokat kovmalıyız, ondan sonra nereye transfer oluyorsa olsun. Ama bize yaşattığı 3 senelik sancının acısını çektirmeliyiz. Kafasına göre takım içinde çetecilik fln başlatan has adamdır.
 
Cevap: # Servet Çetin | Transfer Dedikoduları



Beyler caktirmayin..Türkiye'nin en iyi defans oyuncusudur Servet, fantastic player fantastic.
 
Cevap: # Servet Çetin | Transfer Dedikoduları



Madem talipsiniz çikolata ve çiçek getirin verdik gitti.Gerekirse klubun kasasına parada girmemesine razıyım ama yeterki şu sümüklüden kurtulalım.
 
Cevap: # Servet Çetin | Transfer Dedikoduları



Servet ve Zan giderse Yerli stoperler bulmamız lazım..Kemal Tokak kesin almalıyız..Gökhan gönül gibi patlama yaparsa şaşırmayın..
 
Cevap: # Servet Çetin | Transfer Dedikoduları



G.Zan Allaha emanet, Neill'ın yaşı gidiyor, Hakan Balta'yı hiç saymıyorum, Servet'te satılırsa, sanırım sezon sonu bütün paramızı stoper almaya harcayacağız :D
 
Stoke Servet'i izledi



G.SARAY'ın milli stoperi Servet Çetin, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Stoke City tarafından takibe alındı. Fatih Terim'in dış ilişkiler sorumlusu Şükrü Hanedan'ın, dünkü karşılaşmayı Stoke City'den Servet'i izlemeye gelen yetkiliyle birlikte izlediği öğrenildi. Galatasaray'da mutsuz olduğu bilinen Servet'in sezon sonunda yurt dışına gitmesi bekleniyor.



fotomac
 
Cevap: Stoke Servet'i izledi



Tam Stokelık oyuncu zaten Servet.



Kimse Serveti korumasın agalar , artık gitmesi gerek Servetin , her görduğumde maç içinde sinir oluyorum.....
 
Üst Alt