Servet Yardımcı UEFA Yönetiminde! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Servet Yardımcı UEFA Yönetiminde!


servet-yardimci-uefa-yonetim-kurulu-na-secildi--8876890.Jpeg

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, UEFA Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.


Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de gerçekleştirilen 41. UEFA Kongresi'nde, yönetim kuruluna girecek 8 üye belirlendi.

UEFA'ya üye 55 ülke federasyonunun temsilcilerinin oy verdiği seçimde Servet Yardımcı, yönetim kurulu üyeliğine getirildi.

Yardımcı'nın yanı sıra Hollanda'dan Michael Van Praag, İtalya'dan Michele Uva, İsveç'ten Karl-Erik Nilsson, Almanya'dan Reinhard Grindel, İngiltere'den David Gill, İrlanda Cumhuriyeti'nden John Delaney ve Polonya’dan Zbigniew Boniek yönetim kuruluna girdi.

Ajansspor
 
Yıldırım Demirören: Servet Yardımcı için beklediğimiz oyu aldık.
Yıldırım Demirören: Bundan sonraki hedefimiz 2024. Bu yönetim kurulu seçecek.
Yıldırım Demirören: Şenes Erzik, 30 seneye yakındır UEFA'da Türkiye'yi temsil ediyordu. Şimdi dönem Servet Yardımcı'nın dönemi.
 
Yıldırım Demirören: Federasyon ve kulüplerimizin problemlerini hukuki olarak Servet Bey'in yardımıyla daha rahat çözeceğiz.
 
Her ne kadar fenerli olsa da Avrupa'da kurumlarda Türk yöneticilerin olmasi bizim acimizdan lobicilik faaliyetlerimiz icin gerekli. Senelerdir uluslararasi organizasyonlar icin basvuruyoruz ve her seferinde de elimizden kaciriyoruz bunlari. Katar'a bile verdiler daha yeni. O yüzden bizim de bu tür ortamlarda daha faal olmamiz gerekiyor. Umarim bizim takimlarin su FPP isine de el atar da bu para yüzünden Avrupa'dan men edilmemiz kalkar. Men edildikce daha cok maddi zarara ugruyoruz. Tamamen sacmalik.
 
Bizim ulkede lobi olayi yavsaklik ile karistirildigindan turk kokenli kimse o kurumlrda olmamali. Pisligimi kapat diye adamlari oralara sokuyoruz.
Sike donemi gorduk radar bize tutulmustan bi anda s. erzik bizi savunmuyor hakkimizi savunmali niye oralara koyduk olayina kadar geldi. Yerine giden takim sanki alman kukubuymus gibi hak savun diye ortaligi velveleye verdiler
 
UEFA YK Üyesi Servet Yardımcı: Dursun Özbek, projelerini anlatmak için UEFA'ya geldi. Galatasaray'a Avrupa'dan men ceza gelmeyecek (Hürriyet)
 
Ne var Şenes Başkan da hem 2.başkandı hem de en uzun süreyle asbaşkanlık rekorunu elinde tutuyor...Herdem gerisinde olacaksın kıskanç servet...
 
Üst Alt