Sezer vedalaştı ve gitti | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sezer vedalaştı ve gitti


19052011sezer_ozturk__330_.jpg




Transferin gözde oyuncusu Sezer Öztürk Eskişehirspor defterini tamamen kapattı. Devre arası Beşiktaş ile anlaşma masasından kalkan sezonun ikinci yarısında ise başka takıma gideceği kesinleşen yıldız futbolcu dünkü antrenmana çıkmamıştı. Eşyalarını toplayan, tesislerin önündeki benzin istasyonundan deposunu dolduran Sezer, daha sonra takım arkadaşları, hocası ve tesis personeli ile uzun uzun vedalaşarak helalleşti ve İstanbul’un yolunu tuttu. Bir daha şehre dönmeyeceğini söyleyen ancak taraftarlar ile camiaya teşekkür etmek için basın toplantısı düzenleyeceğinin sözünü veren Sezer Öztürk hangi takımla anlaştığı sorusuna ise “Henüz hangisi olduğunu bilmiyorum ama teklifte bulunanlardan birisiyle anlaşacağım” ifadelerini kullandı. Öte yandan başarılı oyuncunun Galatasaray ve Fenerbahçe’ye çok yakın olduğu PSG’nin de çok bastırdığı öğrenildi.



Sonhaber Gazetesi / Eskişehir
 
Cevap: Sezer vedalaştı ve gitti



Benzinini tesislerin önündeki istasyondan alması gerçekten beni duygulandırdı bir örnek davranış zira kimi futbolcular benzinini tesislerin uzağında bir yerden alıyor



FBye gitsin
 
Cevap: Sezer vedalaştı ve gitti



İlk başta inanmamıştım ama haberi Eskişehirspor malzemecisinin kardeşine doğrulattım ve öyle koydum. Kasımpaşa maçında oynamayacakmış.
 
Cevap: Sezer vedalaştı ve gitti



Adam tam bir yabanci düsmani, ben bunu bizim takimda görmek istemem. Gitsin FB'yi karistirsin.
 
Cevap: Sezer vedalaştı ve gitti



Eskişehirli arkadaşım(klüp içinden haber alabilen) size geliyor dedi.Fener'de istiyormuş ama yedek kalacağını düşündüğü için Fener'i istemiyormuş.
 
Cevap: Sezer vedalaştı ve gitti



Sezer hiç bi büyük takımda 11 oynayacak kapasitede değil.İyi bi rotasyon elemanı olur sadece.
 
Cevap: Sezer vedalaştı ve gitti



Beyler farzedelim ki aldık. Destek verelim. Bizimde artık bazı şeyleri değiştirme zamanımız geldi. Beğenen var, beğenmeyen var. Beğenenler zaten çok iyi olacak, harika falan derler. Beğenmeyenlerde hayırlı olsun desin geçsin. Ama şimdiden baltanın sapını göstermek olmaz.
 
Üst Alt