Sezon Bitti, Önümüze Bakalım | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sezon Bitti, Önümüze Bakalım


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet, kendi evinde Kayseri'yi, Basaksehir'i, Trabzon'u yenemeyen, deplasmanda ise öne gectigi Karabük Besiktas ve Kayseri maclarini kazanamayan Galatasaray icin sezon bitmistir. Kupadan da elendik zaten.

Bu puan farkiyla artik 50 hafta oynasak yine de kapanmaz. Kendi evinde bu takimlari yenememenin en ufak bir aciklamasi bile olamaz, kenar yönetimininden futbolcularina kadar herkes sucludur. Deplasmanda öne gecip verdigimiz maclarda cabasi.


Galatasaray'i 2 senede sifirlayan serefsizleri tebrik ediyorum.

 
Daha dün ne kadar gülmüstük eglenmistik keyfimiz yerindeydi.

Bir 90 dakikayla tüm sezonu zehir ettiler bize milyonluk essekler. Rakip Kayseri ulan, evinde oynuyorsun. Sizin gibi futbolcular olmaz olsun, alayinizin yüzüne tükürmek lazim.

Bilhassa da o gerizekali hava topuna sicramayi beceremeyen stoper bozuntularina.
 
Bundan sonra şampiyonlugun ş sinden bahsedene küfürü basarım direk.Önümüzede bakamayızki.Dursunlamı önümüze bakacagız.Bu herif kaldığı sürece fenerden daha beter olacağız net.
 
3. Hafta: Kayseri 1-1 Galatasaray
5. Hafta: Beşiktaş 2-2 Galatasaray
10. Hafta: Galatasaray 1-2 Başakşehir
15. Hafta: Osmanlı 2-2 Galatasaray
18. Hafta: Karabükspor 2-1 Galatasaray
21. Hafta: Rize 1-1 Galatasaray

Öne geçip de puan kaybettiğimiz maçlar.Şu 6 maçın en azından 2'sinde puan kaybetmemeyi başarabilseydik derbiye hala iddialı çıkıyor olurduk.Öndeyken puan kaybettiğimiz maçlar mahvetti bu seneyi.
 
Sampiyon olamayacagimizi dusunuyorum ama hedef bitmez , ilk 5 e giren avrupa kupalarina gidecek , fakat siralamadaki her yer farkli sonuclar sagliyor (kupayi ilk 4 siradaki takimlardan birinin kazanmasi durumunda , yok eger ornegin kayseri kupayi alirsa soylediklerim ilk 4 icin gecerli)

Ornegin eger 5 inci olur isek avrupa ligi gruplari icin 3 on eleme oynayacagiz.
4 uncu olursak , bu kez 2 on eleme bizi bekleyecek
Kupayi kazanan ise tek on eleme oynayacak

ikinci olan 2 on eleme ile devler ligi grubu kovalayacak
sampiyon olanin devler liginde grubu hazir

basaksehir ile fb kendi rakiplerini gecerlerse birbirleri ile eslesecekler , bu durumda ikisinden biri kesin finalde olacak , bu olasiliklari en iyiyi ve en kotuyu gosterebilmek icin yaziyorum

kisaca 5 olacagimiza 4 , 4 yerine 3 , mumkunse 2 diye siralama kovalamak da onemli

sahsi tahminim ise bjk lider , biz ile fb 2-3 , basaksehir ise 4 uncu bitirir , belki antalya basaksehiri yakalayabilir , cunku cok dususteler
 
Sampiyon olmasanda 2.lii onemli turkiyede sampiyon olanla ikinci arasinda ahim sahim bir fark olmuyor onemli olan alabildigince galibiyet almak.

S.ligi pastasini tek basina sampiyona yedirmemek adam akilli kadro ile s.ligine iki takimi yillar sonra gorebiliriz bunu yaparsak biz yapariz zaten.
Demem o ki sampiyonluk bu ulkede tatminlik baska birsey degil, akilli dusunup 2.lik kovalanmali
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt