Sezon Bitti, Önümüze Bakalım - Sayfa 5 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sezon Bitti, Önümüze Bakalım


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene 42 haftalık ligin devre arası 16. hafta da olacak ve transfer dönemi(4 Ocak 2021) açılacak.Dolayisiyla Ocak ayına kadar oynayacağımız 10 maç (12.Maç Bay haftası) var... Maxsimum puanı toplayarak(kadro olarak en güçlü takımlarla oynadık Başakşehir, FB, Alanyaspor) transfer dönemine kendimizi atmalı, planlı bir şekilde de hemen yeni oyuncuları (ön libero +1 orta saha, hızlı kanat) takıma kazandirmaliyiz...
Pandemi dolayısıyla tüm dünyanın önünü göremediği bir süreçte, sürekli değişkenlik gösteren bir ortamda Süper Lig için şimdiden yandik,bittik, öldük ya da olduk, kazandık, şampiyonuz demek çok gerçekçi değil.

Yahu 3 ay boyunca adam alamayan yönetim devre arası mı alacak ? Zaten yalancı çoban durumuna dustuler artık alacağız deseler de kimse inanmayacak.
 
Nerede bu bilgi 4 Ocak da başlayacağı kesinleşti mı?
 
Yahu 3 ay boyunca adam alamayan yönetim devre arası mı alacak ? Zaten yalancı çoban durumuna dustuler artık alacağız deseler de kimse inanmayacak.
Geçen sezon devre arası Saracci, Onyekuru-bir önceki sezon devre arası Marcao-Lyundama-Mitroglu-Diagne gelmişti... Bu sene de taraftar baskı kurarsa yine transfer olabilir.Ancak geçen sezon olduğu gibi çok geride girmemek gerek,8'de 8 ile başladık yine 3 puan geride girdik pandemi arasına.Bu sezon toplayabildigimiz kadar puan almalıyız ki ikinci devre şansımız olsun.
 
Devreye 5-6 puan geride bile girsek kötü olmaz zor deplasmanların çoğunu ilk yarıda oynamış olacaz ikinci yarı fikstürümüz daha uygun eksikleri kapatırsak seri yakalamak zor olmaz daha 5.haftadaki bu ümitsizlik biraz da fenerin iyi takım kurmuş olmasından ama şimdiye kadar sidik zoruyla şansla aldılar maçlarını ayrıca kadroları yaşlı illa ki puan kayıpları olacak onların da biten birşey yok enseyi karartmamak lazım yeter ki maçları alalım saçma sapan kayıplar yapmayalım

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Tamam kötü oynadık galibiyeti hak etmedik ama kaleci ve hakem hatası ile yenilmek çok koyuyor. 5-0 yenilsek üzülmezdim bu kadar inanın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt