Sezon Sonu 4 Takım Küme Düşürülecek | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sezon Sonu 4 Takım Küme Düşürülecek


Fenerbahçe'nin şampiyonlar liginden ihraç kararı öncesi FIFA'dan üst düzey bir yetkili akşam saatlerinde TFF başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ı cep telefonu ile arıyor zehir zemberek sözler söylüyor. Biz Fransa gibi İtalya gibi ekonomik gücü çok yüksek ligleri şikeden temizledik sizin liginizi yok ederiz diye tehdit ediyor.



Paniğe kapılan Mehmet Ali Aydınlar bu konuşmanın beş gün sonrasına gizlice bir video konferans tertip ediyor. Bu gizli toplantıdan ne medyanın ne de Mehmet Ali Aydınlar ve bir hukukçu dışında TFF'den kimsenin haberi olmuyor.



Mehmet Ali Aydınlar beş gün sonraya randevu veriyor çünkü bu beş gün içerisinde hem hapistekilere hemde dışarda şikede adı geçen isimlere ulaşıyor. Bana geçici savunmalarınızı verin UEFA Fenerbahçe'nin şampiyonlar ligine alınıp alınmayacağına karar verecek diyor.



TFF başkanın yetkilendirdiği gizli şahıs metriste Aziz Yıldırım'a Şekip Musturoğlu'na İlhan Ekşioğlu'na soruyor şike yaptınızmı? Masummusunuz?

Adı geçen şahısların hiçbiri şike yapmadık diyemiyor, bu ülkede herkes şike yapıyor eğer bize bir şey olursa milli takımı'da yakarız diye birde tehdit ediyorlar.



Bu haberi alan MAA yıkılmış bir halde FIFA ve UEFA'dan üst düzey yetkililerin bulunduğu gizli video konferansa katılıyor.



FIFA yetkilisi: Futbol yara alıyor derhal cezaları verin diyor.



MAA şöyle bir açıklama yapıyor:

'Değerli yetkililer bizim lig yapımız diğer Avrupa ülkelerine benzemiyor, Türkiye süper liginin ekonomisi büyük takımlara bağımlı, bizde havuz gelirlerinin % 80'i büyük 4 büyük kulüpten karşılanıyor. Şuan cezaları açıklayamayız. Bütün dengeler bozulur havuz sistemini sil baştan yapmak zorunda kalırız. Kulüpler birliğinin başkanları ile görüştüm bir çoğu iflas etmek üzere olduklarını söylüyorlar bir çoğunun bankalara milyonlarca dolar borcu var, Bir çoğu futbolcularına ödeme yapamıyor, Bana sezon sonuna kadar süre verin, lig biter bitmez kulüplerle ilgili gerekli cezaları belirleyeceğiz' diyor.



UEFA yetkilisi açıklama yapıyor: Bizim heryerde kaynaklarımız var herşey ortada herşeyi çok yakından izliyoruz daha fazla bu konuyu uzatmayın diyor



MAA: Etik kurulumuz inceleme yaptı geçici savunmaları da aldık kulüplerle ilgili cezaları lig biter bitmez karar vereceğiz. Bize anlayış gösterin çok baskı altındayız diyor.



UEFA yetkilisi: O halde derhal Fenerbahçe'yi şampiyonlar liginden çekin, Biz Fenerbahçe yerine Trabzonspor'u kupaya dahil edeceğiz diyor.





Toplantı sonunda FIFA yetkilisi uyarıyor: Eğer şikeye karışan kişiler beraat etseler bile kesinlikle futboldan men edin onlar var olduğu sürece kimse futbolun temiz olduğuna inanmayacaktır.



MAA:Gerekeni yapacağız diyor.



Aynı toplantıda TFF başkanı MAA FIFA ve UEFA yetkililerine Türkiye'deki şike konusunda açıklama yapmayın her açıklamanız medya tarafından bize silah olarak kullanılıyor çok zor durumda kalıyoruz bize bu konuda yardımcı olun diye ricada bulunuyor.



Toplantı sonrası MAA Fenerbahçe yöneticisi Nihat Özdemir'i, Sivasspor'dan, Mersin İdman Yurdu ve Giresunspor'dan bir yöneticiyi arıyor; Size sezon sonuna kadar süre veriyoruz. bu süreçte giderlerinizi kısın küçülün sakın yabancı transferi yapmayın diyor.





Bu uyarıyı alan Nihat Özdemir kulüpler birliği başkanı Demirören'i arıyor bizi düşürecekler bir çözüm bulun diyor. Demirören MAA'yı arıyor şike talimatnamesinde değişiklikler yapmak istiyoruz diyor.



MAA cevap veriyor: Futbolun kurallarını sadece FIFA ve UEFA belirler biz sadece imza atarız. Ateşle oynamayın..
 
Cevap: Sezon Sonu 4 takım küme düşürülecek



tek avantajımız kadıköyde koyacagımız macı izleyebilmek olacak.
 
Cevap: Sezon Sonu 4 takım küme düşürülecek



Bu zaten bilinen birşeydi, üstü örtülmeye çalışılan birşeydi.
 
Cevap: Sezon Sonu 4 Takım Küme Düşürülecek



Peki bunlarin bu yil sampion olma durumda ne olacak? Daha büyük bir felaket olmazmi?
 
Cevap: Sezon Sonu 4 Takım Küme Düşürülecek



şu satten sonra bu eziklere ceza verilmezse eğer,önüne geçen şike yapabilir demektir.Bundan sonra şike yapanlarada hiç bir şekilde ceza verilemez.
 
Cevap: Sezon Sonu 4 Takım Küme Düşürülecek



Eğer bu sene bunlar şampiyon olupta biz 2. olursak şampiyonlar ligine gene direkt biz gideriz
 
Üst Alt