Sezon Sonu Gitmesi Gereken Futbolcular! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sezon Sonu Gitmesi Gereken Futbolcular!


Trabzonspor maçı 1 kez daha malumun ilanını göstermesi bakımından önemlidir. Bu takım zorluk düzeyi biraz yüksek hiç bir maçı kazanamaz.

Nereden tutsan elinde kalır, ne ile oynatsan çare olmaz denilen bir kadro ve onun müteahhit kafası ile mühendisliğini yapmaya kalkışan aile şirketi bir yönetim kurulu varken başımızda bu durumun değişmesi de çok olası gözükmüyor.

Ama en azından yerine gölge etmeden kimseyi almasalar bile gitmesi gereken isimler de gün gibi ortada.

İŞTE İSİM İSİM SEBEPLERİ İLE GİTMESİ GEREKENLER LİSTESİ


  • Lionel Carole: Aldığı para düşük vs demeden gönderilmesi gereken ilk isimlerden biri bu vatandaş. Futbol'a Fransız kalmış, Fransa 2. lig seviyesinde bile vasat kalacak toplu oyunda hiç bir meziyeti olmayan, bunun yanında mücadele gücü de olmayan fahiş kademe hataları yapan bırakın 700.000 Euro'yu 50.000 TL'yi bile hak etmeyen bir performans sahibi. Önemli her maçta kanadı koridor olmuş 26 yaşında olup gençte olmayan Carole oynamaya devam ettiği takdirde yine silik ve emekli ikramiyesini yemeyi bekleyen bir defans hattı izleriz yanına kim gelirse gelsin etrafına.
  • Hakan Balta: Emekliliği gelen oyunculardan. Oynadığı hiç bir takımın rakibe baskı ve fizik üstünlük koyma şansı yok. Hamle gücü 0'ın altında kaçarak oynayan bir tip.
  • Sabri Sarıoğlu: İstatistik olarak iyiye giden futbolu gün be gün kendi berbat seviyesinin de gerisine gitti. Biraz derli toplu oynayan her takım kanadını otoban yapıyor. Enerjisini de kaybetmiş bir Sabri futbolu bırakmalı. Biz de geçireceği son 2 ayı olması temennisi ile.
  • Nigel De Jong: Futbol onu bırakmış belli ki. Kendi 3 metre karesinde uçan tekmeleri ile vermeye çalıştığu mücadeleye Amerika'lılar bile gülüp 400.000 Dolar'ı fazla görürken senelik 2.500.000 Euro + Albers'e menejer parası gömen yönetimin yatacak yeri yok.
  • Tolga Ciğerci: Bırakın 2.000.000 Euro'yu 500.000 TL etmeyecek futbol bilgisine sahip, tek yeteneği olan dinamizm'i de senede en az 4 ay yaşadığı sakatlıklar ile 25 yaşıdna kaybetme noktasına gelmiş Barış + Mustafa Sarp karışımı bir oyuncu. Almanya 2. Ligi'ne bedelsiz satıp maliyetinden kurtulmalıyız.
  • Lukas Podolski: Allahtan gidiyor zaten. Kewell gibi eli belinde dolaşmaktan başka bir şey yapmadı bizde. Attığı gollerin yarısı da Alt Lig'de oynayan kupa maçlarında geldi 2 senedir.
  • Luis Cavanda: Her an kokain krizine girecekmiş gibi duran bu adamı bize layık görenleri Allah'a havale etmek lazım.
  • Salih Dursun: Fesih mi olur, Antalya mı olur kurtulmamız şart.
  • Tarık Çamdal: 2. ligde slalomlara devam ediyor fizik reis. Tam yerini buldu nihayet bonservisini al oyna git denmeli.
  • Cenk Gönen: 1 Milyon Euro al 3 maç oyna onlarda bile rezil ol. Bu uğursuzu takımdan göndermemek için aptal olmak lazım. Daha düşük ücret alacak genç bir Avrupa'lı kaleci alınsın yerine.
  • Umut Gündoğan: Fesih.
  • Sinan Gümüş: Güle güle derken tereddüt etmemeliyiz.

ŞARTLI KALMASI GEREKENLER


  • Wesley Sneijder: 2.500.000 Euro'yu kabul ederse kalsın. Aksi halde yollar ayrılmalı.

  • Selçuk Inan: 1.500.000 Euro'yu kabul ederse devam aksi halde satış listesine.
  • Armindo Bruma: Kafasına buyruk oyununu düzeltip takım için savaşmayacaksa para ederken satılmalı.
  • Eren Derdiyok: 2.150.000 Euro etmez ama tek forvet eldeki. Yedek kalmayı kabul edecekse veyahut 2. alternatif olmayı sözleşmesinden 600.000 fedakarlık teklif edilerek +1 sene de uzatılarak kalmalı.
 
saydigin futbolcularin sözlesmesi bitmiyorsa sezon sonu göndermek imkansiza yakin, cünkü kimse vermez bizden aldigi paralari.arkadaslarin dedigi gibi bu takimda normalde muslera haric herkes gidebilir, para edeni göndereceksin brumaya 15-20milyon veran varsa hemen göndereceksin. kimsenin gözünün yasina bakmiyacaksin ama adamlarin uzun süreli kontratlari ve aldiklari ücretler elimizi kolumuzu bagliyor sil bastan bir takim yaratmak icin
 
Selçuk İnan

Lionel Carole



Hakan Balta



Sabri Sarıoğlu



Nigel De Jong




Lukas Podolski


Luis Cavanda



Salih Dursun



Tarık Çamdal




Umut Gündoğan


Gitmesi gereken adamlar bunlar. Tartışması dahi olamaz. Anında yollanacak veya kadro dışı bırakılıp takım bulmaları istenecek.
 
Muslera kesin kalmalı. Gerisi hepsi gidebilir.

Kesin gitmesi gerekenler...
Sabri, Eray, Koray, Carole, Cavanda, De Jong, Yasin, Donk, Tarık, Hakan, Josue

Kiralık gitmesi gerekenler...
Sinan

Sneijder ve Brumada iyi para verenler olursa gidebilirler.

Bunlardan açılan bütçe ve bonservislerden

ÇOK ÇOK İYİ BIR TAKIM KURULABİLİR.

AMA ÖZBEK BROTHERSLAR YAPAMAZ.

Sağ bek, Stoper, Sol bek, Önlibero, Sağ sol açık, Forvet....
Hepsi top class olmalı...
 
kalmasi gerekenler daha kolay

Nando
Linnes
Ahmet
Serdar
Koray
Bruma
Tolga
Sneijder (maasi degisirse, yoksa EFSANEYE maalesef veda etme vakti )
Josue (kiralik)
Eren
 
Muslera - ahmet ve bruma hariç hepsini şutlardım. Sinan gümüşü 1-2 yıl kiralık yolardım. Serdar azizi medical parca hediye ederdim.

Edit : tolgayıda yedek için tutardım
 
Son düzenleme:
Aradan 1 ay geçti hala aynı yerdeyiz enteresan bir takımız.

Bu sene kimse alınmasın kimse de gönderilmesin yine 20 milyon euro harcayıp 4-5 civarında gezeceğimiz için en azından para cebimizde kalır. Seneye geecek yönetim üzerine 20 daha katıp 40 milyon euroya hayvan gibi bir takım kursun sıfırdan
 
Dursun gitmedikten sonra kim giderse gitsin sonuç değişmez.Adam el attığı yeri kurutuyor.Fener maçı ve en son fenerle oynadığımız voleybol maçı

Takıma messi ronaldo suarez koysan işin ucunda dursunun imzası varsa bir hayır beklemeyin.

Sneijder gitse ne farkeder eli belinde dolanan ondan daha kötü birini bulurlar anadoludan muslera bruma içinde öyle bu sezon zaten podolski yerine saç baş yolduracak birini bulmuşlardır.Şimdiden sinirlere hakim olma zamanı :atess:
 
Son düzenleme:
herkes gitmeli kulupteki basarisizlik ve basarisizligi kabullenmisligin bir suru oyuncuyla birlikte kulupumuzden def edilmesi gerektigi kanaatini tasiyorum
 
Üst Alt