Sherlock | 4. Sezon | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sherlock | 4. Sezon


Bugün başladım ilk sezonu bitirdim, zaten üç bölüm ama film gibi tadı var, uzun metraj, müthiş prodüksiyon, zaten Britanya İngilizcesi'ne hayranım, Herkese tavsiye ederim.
 
Cevap: Sherlock



Ben ABD'de kaldığım sürede eski klasiklerin tamamını izlemiştim. Bu revizyonun 1 bölümünü izledim oldukça yakın yapmışlar:)



221B Baker Street:)
 
Cevap: Sherlock



1 sezonu 3 bölümden olduğu için izlemeyi düşünmüyordum ama merak ettim.İlk bölümü izledim.Müthişti gerçekten.Ama bir sezonun 3 bölümden oluşması çok kötü.
 
Cevap: Sherlock



Ama şöyle düşünün bir bucuk saat neredeyse film uzunluğunda ve çok kaliteli bir yapım, 3 bölüm izliyorsun 10 bölüm izlemiş kadar oluyorsun.
 
Cevap: Sherlock



Film izler gibi izleyin o zaman.Müthiş bir film izledikten sonra yaa şimdi 2. sini 2-3 yıl nasıl bekleyeceğim mi diyorsunuz :D
 
Cevap: Sherlock



Mini dizi olduğunu bildiğim için izlemiyordum. ama şuradaki yorumları görünce bugün izlemeye başlıyorum. Hafta sonu sanırım iki sezonu birden bitirmiş olurum :D
 
Cevap: Sherlock



"Dizinin idari yapımcı kadrosunda yer alan Beryl Vertue, BBC'nin yayımladığı Ariel dergisine yaptığı açıklamada Sherlock'un 3. sezon çekimlerinin 2013'ün ilk haftalarındabaşlayacağını ifade etti. Salford'da bir medya konferansına konuk olan Vertue ayrıca yeni bölümlerin ne zaman ekranlara geleceği konusunda henüz bir planlama yapmadıklarını ve bunu belirlemek için şimdilik çok erken olduğunu dile getirdi. Kısacası, soru işaretleriyle dolu muhteşem ikinci sezon finalinin cevaplarını alabilmek ve yeni bölümleri izleyebilmek için dizi hayranlarının geçtiğimiz sezon arasında olduğu gibi yine uzun bir süre beklemesi gerekiyor."





şöyle birşey var eğer gerçekse bekle babam bekle
 
Cevap: Sherlock



1.sezon 1.bölümü izledim ve Sherlock Holmes hayranı olarak çok sevdim. Diğer bölümleri uzun bir zaman yayacağım.:D
 
Cevap: Sherlock



İlk sezonunu bitirdim.Çok klas dizi.1. sezon bölüm 0 sonra bölüm 1 (Bölüm 0 diye izlediğimin aynı sının uzun versiyonu)-2-3 izledim.O ilk izlediğim neydi bilmiyorum:D Ama diğerlerinden daha fazla keyif almıştım onu izlerken.Farklı bir şeyler vardı sanki onda.
 
Üst Alt