Shevchenko: "Ukrayna'da ırkçılık yok" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Shevchenko: "Ukrayna'da ırkçılık yok"


Shevchenko: "Ukrayna'da ırkçılık yok"

Ukrayna'da BBC'nin belgeselinde iddia edildiği gibi bir ırkçılık sorunu olmadığını savunan Andriy Shevchenko, taraftarların gönül rahatlığıyla ülkelerine gelebileceğini söyledi.



153528hp2.jpg




Bir televizyon araştırmasının ortaya çıkardığına göre ırkçılık, Polonya ve Ukrayna'da hala önemli bir sorun olarak görülse de; Andriy Shevchenko Euro 2012'de korkacak bir şeyin olmadığı görüşünde.



Tottenham ve Arsenal'in eski savunma oyuncusu Sol Campbell, BBC's Panorama'ya yaptığı açıklamada ırkçılık tehditi sebebiyle turnuvanın Polonya ve Ukrayna'da düzenlenmemesi gerektiğini söylemişti. Fakat Shevchenko, Campbell ile aynı görüşü paylaşmıyor.





Ukraynalı yıldız futbolcu, konuyla ilgili BBC'ye yaptığı açıklamada, "Irkçılık gibi bir problemimiz yok. Ülkemiz gayet sakin ve insanları da canayakın." dedi.



Campbell, Uefa'nın Polonya ve Ukrayna'ya böylrsi önemli bir futbol organizasyonunu vermeden önce tehditin boyutlarına ilişkin araştırma yapması gerektiğinin altını çizmişti. Shevchenko ise bu tarz olayların yaşanmayacağı görüşünde. olduğunu belirterek, "Ülkenin bu turnuvayı en iyi şekilde düzenlemek için elinden geleni yaptığını biliyorum. Son beş yılda bu turnuvaya hazırlanmak için çok gayret gösterdikler; havaalanları, sokaklar, stadyumlar yaptılar ve yenilediler. Irkçlıkla alakalı bir sorun asla duymadık." şeklinde konuştu.



Arsenal'in eski oyuncusu Oleg Luzhny de Shevchenko'nun görüşlerini destekleyerek, "Hayır, asla ırkçılık olayı olmadı. Ülkede Nijeryalı futbolcular da var ve asla bununla ilgili bir olay duymadım." diye konuştu.



Daha önce Theo Walcott ve Alex Oxlade-Chamberlain, ırkçılıkla ilgili endişeleri olduğunu öne sürerek İngiltere'yi desteklemek üzere turnuvaya gitmeyeceklerini dile getirmişlerdi.



Kaynak
 
Cevap: Shevchenko: "Ukrayna'da ırkçılık yok"



Türkiye'de ırkçılığa caza bile yok sen ne diyosun Shevy :f o derece ırkçılık yok yani ülkede
 
Cevap: Shevchenko: "Ukrayna'da ırkçılık yok"



Tabi, tabi. :b5: Ukraine skinhead diye aratin bir google'da bakalim, neler cikacak.
 
Cevap: Shevchenko: "Ukrayna'da ırkçılık yok"



Campbell Ingiltere'nin usakligini biraksin ,donup aynaya baksin holigan deyimi nereden ve nasil cikmis
 
Cevap: Shevchenko: "Ukrayna'da ırkçılık yok"



Sen daha Türkiye'yi görmedin Campbell bu sene bu ülkede ırkçılığın serbest olduğuna tanık olduk...



fenerbahçeli futbolcuların ırkçılık yapması serbest bu ülkede :)
 
Üst Alt