Sıcak Saatler, Son 48 Saat! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
5257792.jpg

Stoke City’ye Ndiaye’yi 18 milyon Euro’ya satmaya hazırlanan Galatasaray, paranın büyük bölümüyle futbolcuların alacaklarını kapatacak, sonrasında ise transfer yapılacak. Gündemde ise 3 isim var: Stephan Mbia, Juan Bernat, Patrice Evra...

Mbia

Daha önce Trabzonspor forması giyen ve 2016’nın Ocak ayında 6 milyon Euro’ya Çin kulübü Hebei Fortune’ye giden Stephane Mbia, menacerler tarafından Galatasaray’a önerildi. Maddi şartlardan dolayı bonservis bedeli vererek oyuncu almak istemeyen Sarı-Kırmızılılar, yarım sezonluğuna Mbia’yı kiralamayı düşünüyor. Teknik direktör Fatih Terim’in de, Ndiaye’nin boşluğunu Mbia ile doldurmaya sıcak baktığı öğrenildi. 31 yaşındaki Kamerunlu oyuncu ile sıcak temas kuruldu.

Bernat


Ndiaye’nin satışı sonrası mutlaka bir sol bek istediğini yönetime ileten Fatih Terim’in listesinde Bayren Münih’ten Juan Bernat yer alıyor. 24 yaşındaki İspanyol’un kiralanması için girişimler sürüyor. Ancak Alman ekibinin, Alaba’nın tek yedeği konumundaki Bernat’ı göndermeye henüz yanaşmadığı öğrenildi. Sezon başında üst üste sakatlıklar geçiren Bernat, Bayern Münih’in son 4 lig maçında ise 18 kişilik kadroda yer aldı.

Evra


Ara transfer döneminin başından beri Galatasaray’ın gündeminde olan Patrice Evra, 36 yaşında olmasından dolayı son ihtimal olarak cep tutuluyordu. Eğer Sarı-Kırmızılılar, Bernat veya başka bir sol beki kadrosuna katamazsa, Evra’yı renklerine bağlayacak. Fransa’nın önde gelen futbol dergisi France Football da, Dubai’de bireysel çalışmalarını sürdüren Evra’nın Galatasaray ile anlaşmaya yakın olduğunu yazdı. Evra, taraftara tekme attığı için Marsilya’dan gönderilmişti.

Fanatik
 
Epey derin araştırmalar içerisine girdim , sordum soruşturdum ve maksimum 2 gün içerisinde bu işin sonuçlanacağı kanaatine vardım.
 
Transfer Dedikoduları

MANU ️ Fellaini ️ GS
JUVE ️ Asamoah ️ GS
BOŞTA ️ Evra ️ GS
BAYERN ️ Bernat ️ GS
H96 ️ Bakalorz ️ GS

GS ️ N'Diaye ️ Stoke
GS ️ N'Diaye ️ Inter
GS ️ Belhanda ️ Bremen
 
Sol bek için macera aramayıp ucuza Evrayı alalım. Orta saha için kiralık ve direkt oynayabilecek bir oyuncu. Forvete falan da gerek yok.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
eğer bir halt yiyeceksek, pazarlıkların bitmiş olması, evrak işlerine başlanmış olası gerekir.

hala dışarı bilgi sızmıyorsa içeridekileri fena korkutmuşlar,çeşme de ki olayı gördükten sonra hocanın kamera arkası öfkesini az çok tahmin edebiliyorum:D
 

Stoke City’ye Ndiaye’yi 18 milyon Euro’ya satmaya hazırlanan Galatasaray, paranın büyük bölümüyle futbolcuların alacaklarını kapatacak, sonrasında ise transfer yapılacak.


Fanatik


Haber öyle bir yazılmış ki sanırsınız ki bugün 5 Ocak. Bugün bir şeyler olduysa oldu olmadıysa Selçuk ve Latovlevici gözüme çok sempatik gelmeye başlayacak.
 
Üst Alt