Sigthorsson'un Türkiye Temsilcisi Hakan : ''Sezon sonunda transfer gerçekleşebilir'' | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sigthorsson'un Türkiye Temsilcisi Hakan : ''Sezon sonunda transfer gerçekleşebilir''


menajeri-mujdeyi-verdi-2175-65546486_222016165954.Jpeg



Galatasarayın ara transfer döneminde gündemine gelen Kolbeinn Sigthorssonun Türkiye temsilcisi Hasan Çolakoğlu önemli açıklamalar yaptı


Fransa'nın Nantes takımında forma giyen İzlandalı golcü Kolbeinn Sigthorsson'un Türkiye temsilcisi Hasan Çolakoğlu önemli açıklamalar yaptı.



Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Çolakoğlu, ''Mustafa Denizli ile birkaç defa görüştük şu an için bir sonuç alamadık. Ancak yaz döneminde tekrar görüşmemiz olacak. Yaz transfer döneminde gelebilir'' dedi.





Benitez de yazın gelebilir


Sarı kırmızılı takımın gündemine gelen bir diğer oyuncu, Arjantinli Martin Benitez hakkında da açıklama yapan Hasan Çolakoğlu, ''Galatasaray'a Benitez önerildi, şartlar uymadı. Önümüzdeki yaz transfer döneminde tekrar görüşüceğiz. Transferi yazın olumlu olabilir. Benitez Avupa'da büyük bir çıkış yakalayacaktır, talipleri artabilir.


Galatasaray'ın tercihi doğru bir tercihti. Şartlar uymadı, ancak önümüzdeki dönemde Galatasaray'da inşallah Benitez'i göreceğiz. Böyle bir transfer gerçekleşirse, Galatasaray hem oyuncu kazanacak hem de para kazanacak'' şeklinde konuştu.





RADYOSPOR
 
Üst Alt