"Şike bitti, hülle devri başladı" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

"Şike bitti, hülle devri başladı"


Fenerbahçe Eski yöneticisi Recep Özcan yönetime tepki gösterdi.
e765232c07d825089d79602796aec35d.jpeg

Fenerbahçe'de Ertuğrul Taşkıran'ın 1 milyon Euro karşılığında Boluspor'a transfer olması sonrası Sarı Lacıvertli kulübün eski yöneticisi Recep Özcan "Şike bitti, Hülle başladı" diyerek tepki gösterdi.

İşte o yazı :

Eğer haber doğru ise ; Aziz Yıldırım ve ortaklarının işgali altındaki Fenerbahçe Spor Kulübü, yedek kaleci Ertuğrul Taşkıran'ı 1 milyon Euro bedelle, şu ana kadar bir futbolcu transfer için 100 bin Euro transfer bedeli ödeyememiş olan Boluspor kulübüne satmıştır(!)

Bu transfer, UEFA ile imzalanan FFP anlaşmasını "HÜLLE" yoluyla arkadan dolanmaktır. Reel değeri 250 bin Euro olan bir kaleci için Boluspor nereden kaynak bulmuştur da Fenerbahçe'ye 1 milyon Euro ödeme gücüne sahip olmuştur? Bildiğim kadarı ile de Bolurspor'un kaleci ihtiyacı yoktur. Bu ahlak dışı transfer yöntemini kim bulmuştur ve hangi yönetici Boluspor'a bu parayı indirerel, Fenerbahçe'ye sözde transfer bedeli olarak ödenmesini sağlamıştır.

Şike bitti "DÖRT NALA HÜLLE DEVRİ" başladı!

Recep Özcan
 
Bunlar sow'u da 16milyona sattılar göz göre göre yapıyolar bunu 1 tane kurum da çıkıp siz ne yapıyosunuz demiyo.Nası olsa şikenin,teşviğin cezası yok kara para aklamanın neden olsun ki?
 
Bu sefer insanın iyice gözüne soka soka yapmışlar kimse birşey demiyor yurtiçinde zaten yurtdışından gelirse anca. Bjk de çok yaptı bunu bu sayede açığa çıktılar
 
Çok değil 7-8 ay önce ''kaynağı belirsiz olan paranızı ülkeye getirin, kaynağını sormayacağız'' diye kampanya yapan bir devlet, şikeye müdahale etmez.
 
Şimdi bu ispatlanamıyor mu yani Boluspor bu 1 milyonu nereden hangi kaynakları ile elde etmiş, hangi hesaptan Fenerbahçe'ye yatırılmış takip edilemiyor mu yani bu kadar mı bittik?
 
Üst Alt