Şikede asparagas depremi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Şikede asparagas depremi


F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım'ın liderliğinde şike yapmak amacıyla oluşturulduğu iddia edilen "suç örgütünün" şike faaliyetlerinde spor medyasındaki bazı gazetecileri kendi menfaatleri doğrultusunda kullandıkları, yönlendirdikleri iddia edildi....



F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım'ın liderliğinde şike yapmak amacıyla oluşturulduğu iddia edilen "suç örgütünün" şike faaliyetlerinde spor medyasındaki bazı gazetecileri kendi menfaatleri doğrultusunda kullandıkları, yönlendirdikleri iddia edildi. Bu örgütün özellikle Hürriyet gazetesi eski spor yazarı Sinan Engin, Akşam gazetesi spor yazarı Alaattin Metin, Sporx Genel Yayın Yönetmeni Tahir Kum, F.Bahçeli yorumcu Ercan Saatçi'nin de aralarında bulunduğu bazı gazeteci ve yorumcuları kendi amaçları doğrultusunda yönlendirmeye ve haber yaptırmaya çalıştığı ileri sürüldü.



'SENİN KARDEŞİN YAPTIRIR İŞTE'

Sinan Engin'in, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yönlendirmesiyle 22 Mayıs 2011 tarihinde Sivasspor-Fenerbahçe maçında Trabzonspor taraftarlarının Fener formalarıyla sahayagireceği ve Fenerbahçe'nin hükmen yenilmesini sağlayacağına ilişkin bir haber yaptırması, polisin teknik takibine takıldı. 20 Mayıs 2011 saat 12.40'ta Sinan Engin'in Aziz Yıldırım'ı '05.. ...1903 ' numaralı cep telefonundan aradığı tespit edildi. -

Sinan Engin:Verdim gördün değil mi... Felaket manşet yaptırdım. Bi de bütün Trabzonlular falan Mehmet Aslan diyor ki 'baba' diyor 'mail yağmuruna tuttular. Telefon... Felaket' dedi. 'Küfür ediyorlar' dedi. -

Aziz Yıldırım: Bakarım, okurum. Sağol. Eline sağlık teşekkürler.

- Sinan Engin: Senin kardeşin yaptırır işte.




MOSTUROĞLU'NDAN ISMARLAMA EMENiKE HABERi

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun, 25 Mayıs 2011 günü saat 14.00 sıralarında, 'Sporx Genel Yayın Yönetmeni' Tahir Kum'u arayarak, "G.SARAY EMENİKE İLE HER KONUDA ANLAŞTI. Karabük ile her konuda anlaştı" diye asparagas haber yapmasını istediği polisin teknik takibiyle işte böyle tespit edildi:

Şekip Mosturoğlu: Bana bir iyilik yapman lazım. 'GALATASARAY EMENİKE İLE HER KONUDA ANLAŞTI' DİYE HABER YAPABİLİR MİSİN? Emenike ile ilgili Karabük ile her konuda anlaştı diye... -

Tahir Kum: He. Fenerbahçe'ye gün sayıyor. Zamanlama kötü oldu. -

Şekip Mosturoğlu: Çalım desen. Adnan Öztürk ve Ali Gürsoy şeyle Emenike ile ilgili Karabük ile her konuda anlaştı. -

Tahir Kum: Ali ve Adnan. Var mı öyle bir görüşme ? Şey yapma...

- Şekip Mosturoğlu: YOK, ÖYLE BİR ŞEY YOK. Büroya geçeyim anlatacaklarım var sana anlatırım.

- Tahir Kum: Bak Sezer'i NTV Spor alt yazı geçiyor.

- Şekip Mosturoğlu: Hiçbir şey yok Sezer ile ilgili.



AZiZ YILDIRIM, ALAATTiN METiN'E 'COLiN KAZIM' HABERi YAPTIRIYOR

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Galatasaray-Trabzon maçından 3 gün önce Galatasaray aleyhine haber yaptırmak için Akşam gazetesi yazarı Alaattin Metin'i cep telefonundan arayarak, Galatasaraylı Colin Kazım'ın, takım arkadaşlarına Trabzon'a karşı iyi oynamamalarını söylediği şeklinde haber yaptırmak istediği tespit edildi. Aziz Yıldırım'ın, 7 Nisan 2011 günü 12.00 sıralarında Alaattin Metin'i cep telefonundan aradığı polisin teknik takibine takıldı:

-Aziz Yıldırım: Şu şeyi yazsana ya bu Kazım'ın şey yaptığını, sağda solda oyuncularla konuştuğunu ettiğini yaz. Trabzon'a karşı iyi oynamayacaklarını söylediğini yaz şunları tamam mı?

- Alaattin Metin: Yazayım.

- Aziz Yıldırım: Bu i...e o kaleciye şeye Ufuk'la Aydın'a söylüyormuş. Bunlara diyormuş oynamayalım falan diye. YAZIN BAKALIM BİR PATLASIN BAKALIM NE YAPACAKLAR!

- Alaattin Metin: Şimdi yazarım ben yazarım

- Aziz Yıldırım: Oyuncuların bir kısmının kafasına bunu sokmaya çalıştıklarını falan yazın.



Fotomaç



Alaattin Metin neden hala gözaltına alınmıyor ? Tutanakta sayfalarca A.metin yazısı var.
 
Cevap: Şikede asparagas depremi



Benden hizli çiktin renkdas... Sinan Engin, Alaattin Metin, Tahir Kum, Ercan Saatçi...



Iste kara liste...
 
Cevap: Şikede asparagas depremi



A.metin suç işlemiyorki aziz yıldırım arıyor oda haber yapıyor tabi büyük şerefsizlik ama yargıda sç değildir sanırım
 
Cevap: Şikede asparagas depremi



Fenerli medya diye boşuna mı dedik biz senelerdir.Sakalımız yok ki lafımız dinlensin ;)
 
Cevap: Şikede asparagas depremi



sinan_engin_.jpg




Ulan Senin ne Pislik oldugunu hep bildim ve herzamanda bu Forumda yazdim... Senin Keline....
 
Cevap: Şikede asparagas depremi



d6b79a3f2136bc7e0ead72fcdd29d3fa.jpg




Sabah Gazetesi, bir süre önce idari izne çıkardığı Fenerbahçe muhabiri Deniz Derinsu’nun işine son verdi.



Derinsu’nun adı Türk futbolunda deprem etkisi yaratan şike operasyonunda telefon görüşmelerine takılmıştı.



İddiaya göre, Deniz Derinsu Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın yakın çevresinden Ali Kıratlı’nın Eskişehirspor- Trabzonspor maçı sırasında bu şehirde bulunduğu ve maça gittiği iddialarını belgeleyen fotoğrafın gazetede yayınlanmaması için girişimlerde bulundu.



Derinsu’nun bu amaçla telefonda görüştüğü Ali Kratlı’ya "Bunlar çok bastırıyor bu işi nasıl halledelim.Albayraklar biliyorsun Trabzonlu" dediği belirlenmişti.



Ali Kratlı’nın ifadesinin ve dinlemeye takılan telefon görüşmelerinin medyaya yansımasının ardından Sabah yönetimi Deniz Derinsu’yu önce idari izinli saydı, ardından da 5 Ağustos 2011 tarihi itibariyle görevine son verdi.



Şikeye ilk kurban Sabah Gazetesi'nden



Haber dogruysa



Etti -1 beyler
 
Cevap: Şikede asparagas depremi






Ben Besiktas Kulübünden bir Hamle bekliyorum..! Fenerbahce icin calisan bir Besiktasli olamaz..!! O Sinan Keltosunun Üyeligini Iptal ettirmelerini bekliyorum..!! Deli Kanli(!) gibi gecinen bir Taraftar Topluluguna herzaman yalakalik yapan bu adam Hayin cikti..!! "Aziz Baskan, Aziz Baskan" diyen bu sahis Hayin cikti..!!!





Besiktas vur buna bir Tekme...!!!!!
 
Cevap: Şikede asparagas depremi



Sinan Engin deki bu Aziz Yıldırım yalakalığını çözemedim.Bir duruşu var diyordum hiç yoktan ama en karektarsiz insandan daha karaktersiziş.

Resmen Yıldırım ın uşağı olmuş.
 
Cevap: Şikede asparagas depremi



Bazi insan tiplerinini para için yapamayacağı şey yoktur. Bu para denen meret insanı bu kadar bozar mı arkadaş?
 
Cevap: Şikede asparagas depremi



sinan enginin aziz yıldırımın köpeği olduğu yıllardır apaçık ortadaydı. her ortamda haklı haksız sonuna kadar avukatlığını yapardı, nede olsa aynı mafya camiasının adamı 2 side.
 
Cevap: Şikede asparagas depremi



İsmi geçenleri 1nci mesaja toplayalım, onlara bir çift lafımız olur.



euha4m.gif
 
Üst Alt