# Sinan Ayrancı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Sinan Ayrancı


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli İbrahimovic: Sinan Ayrancı...



G.Sarayımız, İsveç 2.Ligi'nde oynayan 18 yaşındaki Sinan Ayrancı'yı alıyor Alt yapıda 5 kez milli olan Sinan, İsveç'te İbrahimoviç'e benzetiliyor..



G.Saray, İsveç'ten 1.90'lık santrfor getiriyor. Sarı-kırmızılılar, 9 Temmuz 1990 doğumlu olan Sinan Ayrancı'nın transferini bitiriyor. Kariyerini, futbola başladığı İsveç 2.Ligi'ndeki Brommapojkarna'da sürdüren Sinan için İsveç basınında çıkan "Yeni İbrahimoviç" yorumlarına son dönemde İtalyanlar da katılmıştı. Juventus ve İnter'in de dikkatle takip ettiği genç yıldız adayı için Tuttosport, "İsveç'ten yeni bir Zlatan çıkıyor" diye yazmıştı. İsmini uluslararası arenada ilk olarak 2005'te Zagrep'te düzenlenen kulüplerarası bir altyapı turnuvasında duyuran Sinan Ayrancı'yı, o sırada Bursaspor da almak istemiş, ama okul sorunu yüzünden bu transfer gerçekleşmemişti.



Kaynak: Sabah



Transfer döneminde daha kimleri duyacağız kimbilir. Haydi hayırlısı...
 
Cevap: # Sinan Ayrancı



İbrahimovic'e benzetilmesi bile büyük bi olay. İbrahimovic benim gözümde dünyanın en iyi forveti. Eger alabilirlerse ne mutlu.
 
Cevap: # Sinan Ayrancı



Adı Sinan ise gözü kapalı alınabilir bomba transfer olur,hep istiyorum bizim takımdada bir Sinan olsun!
 
Cevap: # Sinan Ayrancı



Böyle gençleri bulmak lazım aslında eğer iyiyse alınmalı bence de ama araştırılsın tabi boşu boşuna transfer yapçağına kimseyi almayalım daha iyi
 
Cevap: # Sinan Ayrancı



sinan_vs_mff2.jpg


3147440907.jpg


63013.jpg


3447786819.jpg


080830-012352-124417-B.jpg




Sinan'In hedefi, tam futbolcu olmak! 30 Ağustos 2008 Cumartesi, 13:19 SPOR



İtalya'nın ünlü spor gazetesi Tuttosport'ta haber olan İsveç doğumlu, genç Türk futbolcu Sinan Ayrancı İsveç'te en genç büyük yetenek olarak gösteriliyor.



Türkiye Genç Milli Takım'da da oynayan Sinan, İsveç'te en büyük genç yetenekler arasında gösterilirken, Inter ve Juventus takımlarınca da yakından izleniyor.



Cihan Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulunan 17 yaşında, 1.90 boyunda ve 85 kilo ağırlındaki genç oyuncu, pozisyon olarak da forvet olduğu için İtalyanlar onu "Yeni Zlatan" olarak niteliyorlar. Mourinho ile de görüşen Sinan, hedefinin; Zlatan'ı geçmek olduğunu söyledi. Futbola 6 yaşında başladığını belirten Sinan, ilk yazıldığı zamanlarda futbolu pek sevmediğini ama babasının teşvikiyle devam ettiğini ve şimdiye kadar babasının desteğiyle buralara kadar geldiğini söyledi.



Futbolcu olarak Drogba'yı örnek aldığını söyleyen genç yetenek Sinan Ayrancı, beğendiği takımlar olarak da; Avrupa'da Barcelona'yı ve Türkiye'de Galatasaray'ı gösteriyor.

- FUTBOL İLE EĞİTİM ATBAŞI -



Futbolda hedefinin ne olduğuna dair sorumuzu, önceliğinin eğitim olduğu cevabını veren Sinan Ayrancı: "Hedefim; tam futbolcu olmak ama bunun yanında spor hekimliği okumak istiyorum. Babam hep; derslerim iyi gitmezse futbolu unutmamı söylemişti. O yüzden hedeflerimden biri de üniversite okumak." şeklinde cevapladı.



Futbolda başarının sırrını ise Ayrancı şöyle özetledi: "Başarı için istek ve azim lazım, her zaman gücümü yüzde yüz vermen lazım. Yetenek bir yaşa kadar; sonra istek ve motivasyon lazım. Artı; futbolu iş olarak görüyorum, her şeyi sahada veriyorum ve orda bitiyor. Futbol dışında da aileme vakit ayırmayı önemsiyorum ve arkadaşlarımla beraber olmayı çalışıyorum."



Stargazete
 
Cevap: # Sinan Ayrancı



O hokkabaz,Villa'dan özer dersler almasi gerekiyor, eger dünyanin en iyisi olmak istiyorsa :D



İbrahimovic'in yanılmıyorsam kupa maçında Cagliari'ye(Catania da olabilir.) attığı golü şu an atabilecek bir tane bile santrafor görmüyorum, düşünemiyorum. Villa iyi hoş ama Ibrahimovic bu gezegenden değil.
 
Cevap: # Sinan Ayrancı



Villa gibi 15479456541216541 tane adam gelip geçmiştir bu dünyadan ama Ibrahimovic gibisi .. Bilemiyorum. :)



Uzun boylu,teknik,süratli,harika şutları olan vs vs vs ... Anıl Abi'nin dediği gibi harbiden bu dünyadan değil :D
 
Cevap: # Sinan Ayrancı



17 yaşında biri için fiziği sağlam duruyo..

Uzun boylu forvet lazım bu takıma :)

bakarsın daha da uzar :D

1m altında bi fiyata vereceklerse almak koymak lazım altyapıya..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt