Sinan Engin'den Şike İtirafı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sinan Engin'den Şike İtirafı!


YouTube

Videoda görüldüğü üzere Galatasaray'la şampiyonluk için yarışan fenerbahçe puan kaybetmesin diye beşiktaş derbisinde beşiktaşın kadrosunu maçtan önce aziz yıldırıma verdiğini söylüyor. Peki asıl soru şu: Bu açıklamayla ortaya çıkan şike cezasız mı kalacak?
 
Devletin kanalında şike itirafı yapmış herif alenen :D Ha bir şey olacak mı? Hiç sanmıyorum. Bu ülkede namussuzlara bir şey olmuyor.
 
Bilinen bir durumun itirafı gelmiş. O dönem Aykut da "herkes yapıyor ama bu sefer biz takıldık" diye itiraf etmişti zaten. Aziz de Metris'ten çıktıktan sonra "ne yaptıysam fenerbahçe için yaptım" dememiş miydi?

İtiraf etmeyen mi kaldı Allah aşkına. Herkes itiraf ediyor ama böyle bir ülkede yaptırım olmuyor maalesef. Çöplük oldu çöplük.
 
tapeleri kendi ağziyla doğrulamiş oldu hani yalandi bu tapeler hani fetö işiydi şike ülkenin hakim ve savcilari iş başina
 
Bu hangi sezondan bahsediyor ? 2011´de bizim ile yarismadi Fernerbahce ? Trabzon ile karistiriyor heralde. Yada 2001´i kastediyor.

Ama bu ilk itirafi degil bunun. Daha önce 100. yil sampiyonlugunu da Aziz Yildirim destegi ile kazandigini itiraf etmisti. O sezon hakemlere actigi telefonlari felan.

Yani Panda´nin ilk aksiyonu bu degil.
 
Üst Alt