Sinan Gümüş Cimbom'dan Ayrılıyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sinan Gümüş Cimbom'dan Ayrılıyor!


sinan-gumus-mayis-benim-ayim-294123-5.jpg

Sarı-kırmızılıların genç oyuncusu sezon sonunda ne olursa olsun takımdan ayrılma kararı aldı.


Galatasaray‘da Sinan Gümüş depremi… Sarı-kırmızılıların genç oyuncusu Milliyet’te yer alan habere göre sezon sonunda takımdan kesin olarak ayrılma kararı aldı. Sinan, bu kararını yakın çevresine de paylaşırken, “Galatasaray benim yuvam. 3 senedir buradayım. Ancak yeni deneyimler yaşamak istiyorum. Bu yüzden gideceğim” ifadelerini kullandı.

Genç oyuncuya Benfica’nın yanı sıra 1-2 İtalyan kulübünün de teklifte bulunduğu ancak Sinan’ın bu kararının nedeninin Tudor’un geldiği günden bu yana son haftalar hariç yüzüne bakmaması olduğu ifade edildi.

Gamaspor
 
Sen de o dönemler yüzüne bakılacak gibi değildin be Sinancım
2ec451577eff57604dc63ff33d2883df.jpg


F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Saka maka bu da satilirsa kesinlikle 2 tane kanat oyuncu transferi sart olacak. Baska pozisyonlara adam bakarken bu yonetim bu bolgere de adam falan bulamaz.
 
Sinan kac senedir ne vermis allah askina ligin son maclari iki gol atiyor forum hemen ilk 11 e yaziyor..stilini begenmiyorum ayrica gencte sayilmaz artik satilabilir
 
3 milyon euro idealdir talibi varsa , kalmasini tercih ederim ama satis ihtimali dogunca gozum baska sey gormuyor

sat sat sat
 
Sinan in gitmesini istemem ama sinan da bu sartlarla o masaya oturmaz

fakat gelecek sezon ilk 11 de olur da degismez olursa , o zaman bruma misali uzatmadan cok ucuza gidecektir

2 aliyor olsa 4 verilsin demezdim ama 500 bin aliyorsa bir miktar duzeltme ile +2 sene uzatilabilir , zarar gelmez bence bu adamin kalmasindan
 
Bugüne kadar ahim sahim bir numarasini görmedim, yasina göre kondisyonu cok kötü, son haftalarda oynamasina ragmen atmis dakikayi gecemiyor ve belli oluyor kondisyon olarak bittigi ama adam leblebi gibi gol atiyor.
 
Üst Alt