Sinan Gümüş: "En anlamlı golümü attım" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
3b4dcbe69bc84ccb87152ccd27dedb98.jpeg

Atiker Konyaspor maçında 86. dakikada şık bir gole imza atan, golünün yanında ilk golün de asistini yapan Sinan Gümüş, karşılaşmanın ardından Galatasaray Televizyonu'ndan Deniz Gülen'e konuştu.


Sinan, "Çok mutluyum. Galatasaray'a geldiğimden bu yana 3 buçuk yıl geçti. Belki de en anlamlı golümü attım. Buradan hocama teşekkür ediyorum. Oyuna girmeden önce, 'Bugün maçı değiştiren adam olabilirsin' dedi. Allah’ıma şükürler olsun ki öyle de oldu. 1 gol, 1 asistle oynadım ama alınan 3 puan her şeyden daha önemli" dedi.

Sinan Gümüş gelecek hafta Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe derbisi ile ilgili olarak da "Herkes Fenerbahçe maçını bekliyor. Oradan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Orada olacak taraftarlarımız bizi 90 dakika desteklesin. Motive olup oradan 3 puanla dönmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Golcü futbolcu yayıncı kuruluşa ise Nagatomo ile arasındaki uyumu anlattı.Sinan, “Nagatomo ile geldiğinden beri çok iyi anlaşıyoruz. Maçtan önce sana asist yapacağım demişti. Biz de golden sonra klasik sevincimizi yaptık” diye konuştu.
 
Odada ediyorum bagzilari gulebilir ama bu cocuktaki bitiricilik bu cocuktaki ceza sahasinda ki gol vurusu avrupada zor bulursun ama iste calisacaksin büyük oyuncu havalarini girmiyceksin çok rahat 2. Forvet oynar.
 
Oyun zekasi iyi, yetenekli, sutu hic de fena degil, yaraticiligi da fena degil...

Bir seyler eksik oldugu belli. Bu eksiklerin basinda geleni ise profesyonelce calismasi ve her maci son maciymis gibi oynamamasi.

2 yildir bu takimda isi yok dedigim oyuncularin arasinda gordugum Sinan bu sezon sanirim uyandi. Bu sekilde devam ederse olacak gibi...
 
Umarım daha nice anlamlı goller atarsın önemli olan taşıdığın formanın kutsallığını anlaman ve ona göre kendini sürekli geliştirmen ...
 
Bu adamın tam olarak karşılığı vasat podolskidir.. Avantajı yerli olması her an kural değişebilir herif sahada ruh gibi gezse de cidden yetenekli tabelayı değiştirebiliyor.. Eren-Gomis çift forvet fantezsi yüzünden 2 deplasman maçı kaybettik eğer ilk giren isim sinan olsaydı o maçların en azından birini çevirebilirdik.. Erenin sakatlığı bu yönden işimize bile geldi Sinan 2. forvet olarak çok daha uygun sahada boş boş geziyor ama yakalayınca da affetmiyor..

Sinanın gelişeceğini ve 11in değişmez ismi falan olacağını hiç sanmıyorum bu şekilde kullanmak lazım
 
Üst Alt