Sinan Gümüş: "Fatih Terim hocamız gelince hava değişti" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
DTQVKXYX0AElvmx.jpg

Ntvspor'da Evren Göz'ün konuğu olan Sinan Gümüş açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim neşe getirdi. Şu anda Galatasaray'da her şey iyi gidiyor.Galatasaray'da efsanelerle, starlarla oynamak çok iyiydi. 3.5 senede öğrendiklerim ve şu andaki Sinan da onların sayesinde. Sneijder, Podolski, Selçuk İnan; hepsine teşekkür ederim.

Galatasaray'da efsanelerle, starlarla oynamak çok iyiydi. 3.5 senede öğrendiklerim ve şu andaki Sinan da onların sayesinde. Sneijder, Podolski, Selçuk İnan; hepsine teşekkür ederim.

Ayrılmak istediğim dönem forma bulamıyordum. Düşünün, böyle devam edemem. Oynayıp kendimi göstermeliyim. Birçok takım istiyordu. Son 3 haftada 5 gol attım, başkanla görüştüm sonra her şey değişti.

Gomis 18 numarayı benden isteyince "Tabii ki veririm sen yeter ki iste" dedim. Podolski gidince ben de 11'i aldım, sordum hemen verdiler.

Taraftar İnşallah Destek Verir


Medya 'Sinan gitmek istiyor' diye yazdı. Taraftar da tepki gösterdi ama ben Galatasaray için her şeyimi veririm. İnşallah taraftar bana ikinci devrede destek verir.

Hata Yaptım

Ayrılacağımı sandığım için gol atınca sevinmemiştim. Şimdi düşününce hata yaptığımı görüyorum.

Tudor'la İletişim Problemimiz Vardı

Eski hoca ile ilgili çok konuşmak istemiyorum ama iletişim problemimiz vardı. Sıkıntılar yaşadık. Birkaç yanlış oyunla gereksiz puan kaybettik yoksa daha iyi durumda olurduk.

Topa Nasıl Vur Derlerse Öyle Vururum

Necati Ateş ve Elmander bana topa nasıl vur derse tabii ben de öyle vururum. Efsane onlar. Galatasaray'da oynamak herkese nasip olmaz. öğreneyim ki onlar gibi olayım.

Havamız Değişti

Fatih Terim hocamız gelince hava değişti. 2015 aklıma geliyor. Prandelli'den sonra Hamza hoca gelmişti. Herkese baba-oğul gibi yaklaştı. Kafamda aynı aile ortamı var ve sanki biz yine şampiyon olacağız.Taraftarımız bizim yanımızdan olsun. İnşallah onların desteğiyle şampiyon olacağız.

Ntvspor

GSCimbom Portal


 
Son düzenleme:
bu sinan nedense bana hep saftirik bi insan izlenimi veriyor. konuşması,düşünceleri,hareketleri bi acayip

Zaten saftirik. Menajerinin gazına gelip yaptıkları malum. Geldiği zamandan üzerine hiçbir şey koyamadı. Kupa ve "garbage time" oyuncusu olmaktan öteye de gidemedi. Fatih Terim'le çok mu şey değişir şüpheliyim. Şahsen beklentim yok ama sezon sonuna kadar gözlemlemek lazım.
 
Aklını başına al adam gibi top oyna şu yerli kıtlığı yaşandığı dönemde vazgeçilmezler arasına girmen çok da zor değil.

Yeter ki kafanı kullan. Bıktım böyle kafasında kavak yelleri esen ama yetenekli olan adamlardan. Çolak vardı şimdi sen.

sent via GSC
 
ne zaman yeni hoca gelse eskiyi kötüleyip,yeniyi övme işinden sıkıldım artık. O kadar adamsınız madem hoca başınızdayken eleştirin görelim.

Bugün Terim gitse bu sefer ona da bir sürü laf edecekler.
 
Fatih Terim kendisi icin cok buyuk firsat. Onumuzdeki 6 ay kariyerini tanimlayacak nitelikte olacak.

Umarim sadece demec verme konusunda degil, calisma konusunda da akillanmistir.
 
Üst Alt