Sinan Gümüş Gerçekleri | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sinan Gümüş Gerçekleri


3_jan-olde-riekerinkin-flas-sinan-gumus-karari_147425925017.jpg

Galatasaray’da sportif direktör Cenk Ergün’ün “Bu hafta içinde onun da durumuna bakacağız” dediği Sinan Gümüş için hareketli saatler yaşanıyor.


Sinan Gümüş için şu anda kulübe gelmiş olan 3 ciddi teklif var. Fiorentna 5, Sampdoria 4.5, Benfica ise 3.5 milyon Euro öneriyor.

Ancak Sinan Gümüş, Benfica ile Galatasaray’dan da adlığı ücretine azına; 400 bin Euro’ya; Benfica ile anlaştı.

Teknik direktör Igor Tudor ise Sinan Gümüş’ün takımda kalmasını istiyor. Bunun nedebi ise gurbetçi futbolcuya 3 mevkide (kanat, forvet arkası ve forvet) olarak değerlendirmeyi düşünmesi…

Bu yüzden Galatasaray yönetimi de Sinan Gümüş’ün yıllık 600 bin Euro’luk kazancını 1 milyon Euro’ya yükseltmek istiyor.

Sinan Gümüş bu teklifi kabul ederse genç oyuncu ile 4 yıllık yeni sözleşme yapıalcak. Ancak bu teklifi Sinan Gümüş kabul etmezse Galatasaray, Benfica’nın yapmış olduğu teklifi yükseltmesini bekleyecek.

Gamaspor
 
Sinan kalırsa ciddi ciddi tribünlerin tepkisini çekecek. Böyle karaktersiz, ruhsuz, ahlaksız bir futbolcunun bu takımda yeri yok. Sneijder'i gönderip bu adamla sözleşme uzatın. Eğer doğru ise örümcekleşmiş beyninize sıçayım yönetim sürüsü.
 
Ya hala inanamıyorum şu adama 5 milyon teklif gelip de nasıl gönderilmez...Artık başka yerde parlar parlamaz ama bizde bir halt olmuyor bu çocuktan..son 5 hafta 4 gol atıp diğer yıl yaıtşta
 
Bence teklif ne olursa olsun gitmeli bu çocuk. Bu son zamanlardaki olaylardan sonra burada performans göstermesi çok zor. Hem kendi açısından hem de bizim açımızdan zarar verir kalması.

Keşke biraz aklı olsaydı yeteneğine ihanet etmeseydi. Son 2 maç resmen bilerek oynamadı adam.

sent via GSC
 
Bunu satmayanın ve zamlı veya zamsız sözleşme yenileyen yönetimin ABV. Net!

Razıyım altyapıdan genç bir kardeşimizin çıkıp kendini parçalarcasına oynamasına bu ahlaksız yerine.
 
hala zam diyorlar manyak bunlar
1,5 metreden topu direğe nişanladığı için zam yapıyoruz

4,5'a feghouli konuşuluyor, sinan'a 5 milyon euro teklif var ve biz satmayı düşünmüyoruz
 
Benfica dışında teklif geldiğini sanmıyorum, muhtemelen Benfica'nın teklfini artırmak için 4.5-5 milyon euro haberlerini yayıyorlar. Yoksa 4 milyon euroya her türlü bırakmak gerek.
 
Üst Alt