Sinan Gümüş: "Hoca belki beni 60 dakika beğendi" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sinan Gümüş: "Hoca belki beni 60 dakika beğendi"


sinan-gumus-19-555.jpg


Galatasaraylı futbolcu Sinan Gümüş, Osmanlıspor maçının ardından konuştu.

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Osmanlıspor’u 2-0 yenen Galatasaray’da Sinan Gümüş, mücadeleyi yorumladı. Takımının ikinci golünü kaydeden Sinan, “Oynamak güzel, gol atmak olayı iyice tatlandırıyor” dedi.

Sinan’ın maç sonu açıklamaları şu şekilde:

“Son üç maç çok önemliydi. İlkini kazandık. Güzel bir gol attım. Takımı da tebrik etmek istiyorum. Çok yardımlaşmalı oynayıp sonucu hep beraber aldık. Sahaya çıkınca her şeyimi vermek istiyorum. Hoca belki 60 dakika beni çok beğendi ve ondan dolayı oyundan aldı. Elimden geleni yapıyorum. Uzun zamandır oynamıyordum. Hocamız şans vermeye başladı. Futbolda böyle şeyler olabiliyor. Oynamak güzel, gol atmak olayı iyice tatlandırıyor.”

AMKSPOR
 
şu haftalar performansı ile umarım sözleşme yenilemeyiz 5m+sonraki satıştan %20 ile satarız...oyun içinde hiç sahada yok kendisi
 
bir sezon yatıp gelecek sezon takımda kalmak icin performansını artıran tiplerden. 5m euro iyi para, güle güle..
 
Golün muthiş di de ondan hariç bok gibi oynadığın için çıkartı bukadar erken bence.
Topsus oyunda yoksun. Savunma desen rezaletsin. Pass oyunu sorsan o ne abi sorarsın. Rezalet oyun sergiledi ama gel gör ki bir gol bir çok kişinin gözünde herifi messi yapıyor.
 
Geliştirmesi gereken yönleri elbette var ama gelecek adına ışık veren genç oyuncularımızdan biri. Gerçi genç diyoruz ama artık oyununu olgunlaştırmasıda lazım. Kulübe yeni gelen bir oyuncu değil sonuçta. Umarım alacağı süre artacak ve daha iyi konuma gelecek. Güvenmemiz lazım.
 
Üst Alt