Sinan Gümüş'ün Menajeri: "Biz ayrılmak istediğimizi Galatasaray Kulübü'ne bildirdik" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sinan Gümüş'ün Menajeri: "Biz ayrılmak istediğimizi Galatasaray Kulübü'ne bildirdik"


5157718.jpg

Galatasaray'da yedek kalmaktan şikayetçi olan Sinan Gümüş'ün Benfica ile anlaşması an meselesi.

23 yaşındaki forvet oyuncunun menajeri Ersin Akan, "Biz Benfica ile anlaştık. 3 sene boyunca Galatasaray'a çok şey verdik. Kimseye kırgın değiliz. Galatasaray'da hocaların sistemine uymuyor olabiliriz ama Sinan attığı gollerle ve yaşattığı sevinçlerle takıma çok şeyler kattı ama artık veda zamanı. Biz ayrılmak istediğimizi Galatasaray Kulübü'ne bildirdik, eğer uygun görürlerse Sinan kendini geliştirmek istediği için Avrupa'da ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Benfica adına ter dökmek istiyor" şeklinde konuştu.

Sinan Gümüş 3 yıl önce Stuttgart'dan bedelsiz geldiği Galatasaray'dan ayrılması durumunda Benfica'dan sarı-kırmızılı kulübün kasasına 3.5 milyon euro civarında bir rakam girecek.

NTV Spor
 
"Biz Benfica ile anlaştık. 3 sene boyunca Galatasaray'a çok şey verdik. Kimseye kırgın değiliz. Galatasaray'da hocaların sistemine uymuyor olabiliriz ama Sinan attığı gollerle ve yaşattığı sevinçlerle takıma çok şeyler kattı ama artık veda zamanı. Biz ayrılmak istediğimizi Galatasaray Kulübü'ne bildirdik, eğer uygun görürlerse Sinan kendini geliştirmek istediği için Avrupa'da ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Benfica adına ter dökmek istiyor"

:asd22:
 
...

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bunun gotunun kalkikliginin sebebi bu menajeri brumada da aynisi. Kulup once adam gibi bir menajer bulacak ve oyuncularini ona gecmesini tesvik edecek
 
bunlar dursunun galatasaraya verdiği zararların sonucu işte. kulübün vizyonunu yerle bir etti herif. fırsatını bulan genç oyuncular kulüpten kaçmaya çalışıyor. bunları ikna edebilecek bir idare yok bizde

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Sırf şu açıklama için inadına satmayacaksın paf takımda sürünsün sen kimsin lan sözleşmeli adam için biz anlaştık filan diyorsun Qwat
 
Ya tabiki olur paşam neden olmasın? Galatasaray keriz zaten.

Sinan Günüş ve menejeri de aşırı karaktersiz çıktı. Güya "biz benficayla anlaştık bakın ona göre" diyerek bize karşı benficanın elini güçlendirmeye çalışıyorlar. Hani 5.5 lafları vardı noldu onlara? Şimdi 3.5 olmuş emin olun durumdan faydalanmaya çalışıyor Benfica. 1 milyon bile teklif etmezler adım gibi eminim . Oynatmazlar da zaten kiralarlar büyük ihtimal. Son maçta trip atması falan hep bu yüzden. Bak ben burda mutsuzum gönderin beni demeye çalışıyor. Getir 5.5'i istediğin yere git Sinan efendi.

Kulüp uyanık olmalı bu konuda . Biz benfica'dan şöyle bir oyuncu istesek en az 10 milyon fiyat çekerler. Kanmamalıyız bu menejer oyunlarına , tok satıcı olmalıyız.
 
Buna 6 verecek klüpte has enayidir bence.Herif maç içinde kocaman bir sıfır.Tamam gol vuruşları flan iyide,aşırı tembel çalışmayan biri.4 e falan giderse sevinmeliyiz bence.Böyle embesil tembel kendini bi bok sanan futbolculardan nefret ediyorum.Ulan sen ne verdin bu klübede artislik peşindesin hırt.Srk ol git mk.
 
Üst Alt