Sinan Gümüş'ün Menajeri: "Hayatımda böyle amatör bir yönetim görmedim" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sinan Gümüş'ün Menajeri: "Hayatımda böyle amatör bir yönetim görmedim"


ae642829a305aea304ace2a1d4a645e3.jpg

Sinan Gümüş'ün menajeri Ersin Akan: “Böyle amatör yönetim görmedim. Sinan Gümüş’ü oynatıp parlatacaklarına yıldızını söndürdüler. Rodrigues diye 3.5 milyon Euro’ya bir oyuncu aldılar, Sinan’ı taraftarın önüne attılar”

Galatasaray’da ‘geleceğin yıldızı' gözüyle bakılan ancak bu sezon neredeyse hiç şans bulamayan Sinan Gümüş sezon sonunda takımdan ayrılıyor. Ayrılık öncesi menajeri Ersin Akan, SÖZCÜ'ye yaptığı flaş açıklamalarla sarı-kırmızılı kulübün içine dair çarpıcı tespitlerde bulundu.

“Hayatımda böyle amatör bir kulüp görmedim” diyen Akan, “Bir yönetim, yeni bir teknik adamla masaya otururken ‘Elimizde iki genç yıldız var. Biri Bruma diğeri Sinan. Bunları oynat, parlatalım; para kazanalım' demez mi! Yapmadılar. Sinan'ın yıldızını söndürdüler” ifadelerini kullandı ve şöyle devam etti:

“Gittiler Rodrigues diye 3.5 milyon Euro'ya bir oyuncu aldılar. Sinan'ın tırnağı olamadı. Yönetim, paraları yanlış harcıyor, saçıyor. Elinde yıldız var. Oynat parlasın. Sinan, A Milli Takım'a çağrıldı ama pasaport sorunu nedeniyle oynayamadı. Yönetim, tetikçi gazetecileri kullandı. Yalan haberlerle Sinan'ı taraftarların önüne attı. Kimse ona sahip çıkmıyor. Sezon sonunda Şampiyonlar Ligi'nde direkt oynayacak bir takıma gidecek ve göreceksiniz kendini nasıl gösterecek.”
 
Evet kimse görmedi ama hepimiz yarim sezon top oynadi diye bir yeri kalkan, o noktadan sonra kendini gelistirmeyen oyuncu cok gördü.
 
Yönetimi amatörlük ile suclamasi ne kadar dogru ise, kendi oyuncusunu oldugundan degerli görmesi o kadar yanlis.
 
Ey Menajer sinanin veye senin hic mi kabahati yok? Sampiyonlar ligine direkt katilacaka transfer olacak diyor hangi kücük ligin takimi acaba bu?
 
Ben de hayatım boyunca hiçbir futbolcuda bu kadar hayal kırıklığı yaşamadım. Gerçekten yönetim başarısızlığı mı yoksa Sinan gerçek bir overrated mıydı!
 
Sinan'ın yıldızını söndürdüler”

bu sezon zikerink döneminde de fazla oynamadı sınan, 90 dk oynadığı tek maç 5-1 kazandığımız dersimspor kupa maçıydı

yetenekli topçu ama tembel. menajeri boş yapmasın
 
Son düzenleme:
Üst Alt