Sinan: "Mayıs ayları Galatasaray'ın olduğu kadar benim de ayım diye düşünüyorum" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sinan: "Mayıs ayları Galatasaray'ın olduğu kadar benim de ayım diye düşünüyorum"


7c78d1ba574b4b5a9562f49c6029dace.jpeg

Attığı 2 golle Alanya deplasmanında alınan galibiyetin mimarlarından biri olan Sinan Gümüş, karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.


Sinan Gümüş, takım arkadaşı Yasin'in, "Sinan bugün 1 gol atacak" sözleri üzerine "Onu kırmamak için 2 gol attım" ifadelerini kullandı.

Sezona iyi başlamak kadar, iyi bitirmek de önemli diyen Sinan Gümüş, "Bugün 2 gol attım ve 3 puan aldık. Üçüncülük mücadelesini son haftaya bıraktık. Zor geçti ama Allah'a şükür 3 puan aldık" şeklinde konuştu.

Kendisine, Mayıs aylarında 6 resmi gol attığı hatırlatılan Sinan, "Maçtan önce Kayseri'ye attığım hat-trick'i izlemiştim. Mayıs ayları Galatasaray'ın olduğu kadar benim de ayım diye düşünüyorum" dedi.

galatasaray.org
 
Sinan'i pek begendigim söylenemez ama Rodrigues'e 3.5 milyon euro ödeyecegimize buna fazladan sans verseydik zarar etmezdik en azindan.
 
Diğer aylarda yoksun zaten Sinan.Tembel bir oyuncusun.Seneye 1 şans daha verilebilir.Fakat yazın çalışıp iyice güçlenmesi lazım.
 
Böylesine de ihtiyaç var
Küçük maç derken salt anadolu takımları ile oynanan maçları kastetmedim. Lig bitmiş, rekabet sona ermiş, tansiyon düşmüş, hedefler tükenmiş... Bu atmosferde oynanan maçlardan bahsediyorum. Yoksa şampiyonluk şansımız devam ederken ne küçük takımlara ne puanlar verdik biz :) Öyle öyle bu hale geldik. Keşke bjk maçı öncesindeki Rize ve Kayseri maçlarında adam gibi oynasaydı da küçük maçların büyük oyuncusu olaydı. Nerede o günler :red:
 
Üst Alt