Sıradaki ikili Volkan ve Sezer | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sıradaki ikili Volkan ve Sezer


Transferde baş döndürücü bir trafik yaşayan Galatasaray, dört koldan saldırıya devam ediyor. Bursa'nın yıldızı Volkan Şen'le prensipte anlaşan Cim Bom, Eskişehir'e Sezer Öztürk için Mehmet Batdal artı 2 milyon Euro önerdi.



fft1mm1321261.jpg




Yekta Kurtuluş-Bogdan Stancu ikilisini transfer ederek gündemin 1 numarasına oturan Galatasaray, dün gece de yoğun bir mesai yaptı. Sarı-Kırmızılı ekip uzun süredir gündeminde bulunan Volkan Şen için yeni hamlelerde bulundu. Menaceri aracılığıyla sağ kanat oyuncusuna yeni bir teklif götüren Cim Bom, prensip anlaşmasına vardı.



Sarı-Kırmızılı idarecilerin bugün Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’ya Volkan için yeni bir bonservis önerisi yapacağı öğrenildi. Aslan’ın taarruzu bununla da bitmedi. Beşiktaş’a imza atmak üzereyken transferi suya düşen Sezer Öztürk için Eskişehirspor’a çok cazip bir teklif yapıldı. Cim Bom kanadı, teknik direktör Hagi’nin defterden sildiği Mehmet Batdal’ın bonservisi ile 2 milyon Euro’luk bir teklif paketiyle Eskişehir’in kapısını çaldı. Sezer için bir süredir Beşiktaş’la sıkı pazarlıkta olan Es Es’in Başkanı Halil Ünal’ın, düşünmek için süre istediği kaydedildi.



Bradley ve Kallström de listede



Yurt içinde bu hamleler yapılırken, yurt dışında da girişimler aralıksız sürüyor. Ön libero mevkiine kaliteli bir isim almak isteyen Sarı-Kırmızılılar, Bundesliga ekiplerinden Mönchengladbach’ta forma giyen Amerikalı oyuncu Michael Bradley için çalışmalara başladı. Bu oyuncuya alternatif olarak belirlenen isim ise Kim Kallström. Menacerliğini yıllar önce Galatasaray forması giyen Roger Ljung’un yaptığı Lyon’lu orta saha oyuncusu için sportif direktör Adnan Sezgin’in yoğun mesai yaptığı bildirildi. İsveç Milli Takımı’nın da formasını giyen ve mücadeleci oyunuyla tanınan 28 yaşındaki yıldız için Hagi’den de olumlu rapor alındı.



Fanatik
 
Üst Alt