Şırnak'ın Şenoba Bölgesinde Askeri Helikopter Düştü: 13 Şehit | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Şırnak'ın Şenoba Bölgesinde Askeri Helikopter Düştü: 13 Şehit


Şırnak'ın Şenoba bölgesinde saat 19:40 sıralarında kalkan 23. Tümen Komutanlığına ait Cougar tipi helikopter yüksek gerilim hattına takılarak düştü. TSK, kaza sonucu 13 askerin şehit olduğunu açıkladı.

Bu elim kazada şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, acılı yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı dileriz.
 
Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun inşallah. Yüce Rabbim ailelerine sabır versin.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
 
Allah rahmet eylesin.
Milletimizin başı sağolsun.
Bu işte başka şeyler var. Kokusu çıkar yakında.


LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Resmi açıklamada da dendiği gibi kazadır %99.9. O kadar üst düzey rütbelinin olduğu helikopteri vurabileceklerine ihtimal vermiyorum, bölgede daha önce manpads bulunmuş/yakalanmış olmasını fırsat bilerek terör örgütü propaganda yapacaktır, propagandalarına alet olmamak lazım, alet olanları da uyarmak lazım. Daha önce aynı şeyi kaza sonucu düşen F-16 için yapmışlardı.

Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun.
 
Yüksek gerilim hattına takılmış.İkaz küresi gibi havai hat belirtici bir şey yoksa maalesef çok olağan bir kaza sebebi...


-Tapatalk-
 
Allah rahmet eylesin.
Milletimizin başı sağolsun.
Bu işte başka şeyler var. Kokusu çıkar yakında.


LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

TSK Tel Abyad'a girecekti. ABD mesaj verdi işte.

Türkiye kendi geleceği için Tel Abyad'a mutlaka girmek zorunda. Yoksa işimiz biter.
Tel Abyad'a girersek Cizre-Kobani kantonunu bitirmiş oluruz. Buda ABD'nin işine gelmez. Işid'i bahane ederek ağır silahları Türkiye'ye karşı yağdırıyorlar ypg'ye tek hedefleri biziz.

Abi bizim İran ile anlaşmamız şart. Aynı tehlike onlarında kapısında Rakka operasyonu sonrası İran'da G.Azerbaycan Türkleri ve Kürtlerin ayaklandırılıp iran'ın parçalanacağını söylüyorlar.En azından hedef bu. İran biterse bu sefer tüm güçleriyle bize saldıracaklar.

İran ve Türkiye bu meselelerde muhakkak ortak hareket etmeli.

MGK sonrası bunun yaşanması suikast olma durumunu kesinleştiriyor bana göre.
 
Allah rahmet eylesin. Tümgeneral Aydoğan Aydın'da içindeymiş. Şehit olanlardan biri de oymuş. Tarifsiz bir acı, kendisi ile tanışıklığımız mevcuttu. :(
 
Allah rahmet eylesin demekten başka elden bir şey gelmiyor en kötüsü de bu. Gözümüzün önünde bu ülkenin canları bir bir yitip gidiyor ama asker ama sivil.

Lakin ben sadece kazadan ibaret olduğuna dair açıklamaları pek inandırıcı bulmadım. Bir pislik var ama hayırlısı.
 
Allah rahmet eylesin.umarım kazadır inşallah altından başka şeyler çıkmaz.



DBMi5GmXUAEZHd9.jpg
 
Oğlum ne meraklısınız komploya carta curta yahu...

Neden bu gibi olaylarda Türkiye'de tuhaf tuhaf yorumlar yapılıyor, farkında olunmadan tsk yerin dibine batırılıyor ve terör örgütleri prim yapıyor biliyor musunuz ? Cahillikten değil; en ufak fikrimiz olmamasına rağmen fikir beyan etme sevdamızdan.

Komplo teorilerinin %99'u safsatadan ibarettir, komplo teorilerini savunanlara ortaya attıkları fikirler çok mantıklı geliyor çünkü ne metodoloji biliyorlar ne de konu özelinde fikir yürütecek kadar bilgiye sahipler.

Bir astrofizikçiden flat earth theory vs gibi saçmalıklar duyamazsınız; böyle bir şeyi ancak astrofizikçinin 100000'de 1'i kadar bile bilgiye sahip olmayan sıradan bir insandan duyabilirsiniz.

Aynı şey bu gibi konularda da geçerli. Ne yazık ki tv'lerde sabahtan akşama kadar işinin ehli olmayan uçuk kaçık insanları izliyor insanlarımız ve haliyle bu tarz garabetler ortaya çıkıyor. Boşuna liyakat liyakat liyakat denmiyor.

Altta link verdiğim sistem ne yazık ki bizim helikopterlerimizde yok, olay tamamen bu. Tuhaf tuhaf teoriler yerine neden canlarımızı taşıyan helikopterlerde bu sistemin entegrasyonu bu kadar gecikti bunu gündeme getirmeliyiz zira 30.03.2017 tarihinde savunma sanayi müsteşarlığı konuyla ilgili duyuru yapmış.

EmeraldInsight Burada detaylı anlatım var indirmeniz gerekiyor.

Bu da özet. EADS Technology Ensures Helicopter Obstacle Warning System -- Hellas -- Receives Certification

Bu da KKK'nın 30.03.2017 tarihli resmi duyurusu, acil alım kategorisinde.

Helikopter Engel Tespit Sistemi Projesi
 
Son düzenleme:
Üst Alt