Sivas Maçındaki Tutumumuz Ne Olmalı? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sivas Maçındaki Tutumumuz Ne Olmalı?


Arkadaşlar gündem stad açılışı ve protestolar ile oldukça yoğun.



Bütün bu gelişmelerin üzerine, Pazar günü stadımızda oynayacağımız Sivasspor maçında bizleri bekleyeni bir imtahan var. Türkiye 'nin gözü kulağı stadta olacak.



Bu maçta bireysel yaklaşımlar yerine, ortak bir tutum benimsememiz daha iyi olabilecektir. Buna göre Pazar günkü tutumumuzun ne olması gerektiğini sizlerle irdeleyelim.



Olası gündem;

- Toki Başkanı 'nına destursuz açıklamalarından ötürü protesto,

- Başbakan 'a protestoların doğrudan muhatap olmadığını belirtme yada özür,

- Adnan Polat 'a taraftarı karşısına aldığı ve haklarımızı savunmadığı için sitem,

- Koltuk kıran, sahaya minder atan denyolara ders,

- ....



Bunlardan bir yada birkaçının tek bir cümlede toplandığı bir slogan türetebilir, tezahürat, imkan olursa pankart / afiş vb gösterim yollarına başvurulabilir. Hiçbiri yapılmasa bile, ortak bir kanı, bir tutum oluşturulabilir.



Konu gelişimine göre örnekler türetebilirim, biraz sizi dinleyelim.
 
Cevap: Sivas Maçındaki Tutumumuz Ne Olmalı?



Stada hiç bir zarar vermeden, beyaz mendiller ile tüm stad Adnan Polat ve yönetimini istifaya davet. Küçük bir bölümde Toki başkanını protesto. Tabi ki, hepsinde küfür ve hakaret olmadan.
 
Cevap: Sivas Maçındaki Tutumumuz Ne Olmalı?



Güzel fikir Sercan, sanırım beyaz mendiller cepte olacak Pazar günü.



Eğer uygun bulunursa, Facebook üzerinden de yayarız bunu.



Başka...?
 
Cevap: Sivas Maçındaki Tutumumuz Ne Olmalı?



Abdullah abi, çok ciddi bir şekilde Başbakan ve TOKİ başkanı ayrımı yapılmalıdır. Başbakan'a teşekkür ile birlikte TOKİ başkanına tepki anlamında bir pankart hazırlamak sanırım iyi bir fikir olabilir. Adnan Polat'a ben de karşıyım ama Hagi'nin kendi takımıyla çıkacağı ilk maçta protestolarla demoralize etmek, Hagi'yi de yeni bir kurban olarak yönetime sunmak olmaz mı? Tribündeki hava sahaya da yansıyabilir. Bence hala önümüzde ciddi bir ilk 3 ve kupa mücadelesi var.
 
Cevap: Sivas Maçındaki Tutumumuz Ne Olmalı?



Bence yapılacak veya sergilenecek tutum çok önemli. Tamam TOKİ Başkanını yuhalayın,yerin dibine sokun ama takıma zarar vermeyin.Kısa tutulmalı bence protesto ve artık bu konu kapanmalı.Bize prim yaptırmıyor aksine iç karışıklıklara sebeb oluyor.
 
Cevap: Sivas Maçındaki Tutumumuz Ne Olmalı?



Bu konu hakkında foruma hiç yazı yazmadım. Ama benim en çok içimi acıtan nokta; bu stadı sanki devlet bize beleş yapmış, bizde karşılığında hiç birşey vermemişiz gibi gösterilmesi oldu. Bu statda Galatasaray'ın 5 kuruşu yoktur kelimesi benim en çok ağırıma giden nokta oldu. Ve bu sözlere bizim yönetimizin tepki koymaması aksine bunları doğrular nitelikte söylemler, demeçler verilmesi beni derinden üzmüştür. Adnan Polat bir kez daha sınıfta kalmıştır benim gözümde.



Bir diğer içime sinmeyen nokta elbetteki Toki başkanının konuşmaları oldu. Kimse çıkıp demedi bu adam böyle konuşmasa bunlar yaşanmazdı diye. Herkez aksine üstümüze geldi. Medya gücü zaten zayıf olan Galatasaray buradada ciddi şekilde haksızlığa uğramıştır benim gözümde.



Ama bu konuyu neresinden tutarsanız tutun ben suçun Adnan Polat ve yönetiminde olduğunu düşünüyorum. Biz Galatasaray'lıları temsil edemeyişi, camiamızı küçük düşürenlere gerekli cevapları veremeyişi ile tamamen silik bir yönetim sergilemiştir. Herzamanki gibi! Ve aksine onların küçük düşürücü tavırlarını destekler nitelikle görüşler bildirmesi tamamiyle kabul edilemez bir davranıştır. O yüzden tepki konulacaksa Adnan Polat ve yönetimine konulsun isterim. Diğer platformlarda da okuduğum kadarıyla bi beyaz mendil protestosu gündemde. Başarabilirlerse helal olsun derim...
 
Cevap: Sivas Maçındaki Tutumumuz Ne Olmalı?



Adnan Polat ve yönetimi isitfaya çağırılacak,toki başkanına pankartlarla gereken cevaplar verilecek,başbakan dan özür dileyen bir pankart olursa güzel olur ama olacağını sanmıyorum.Ha birde artık bundan sonra TT Arena da ''lay lay lay lay saldırrrr Galatasarayyy'' tezahüratı söylenmemesi konusunda ua tarafından adımlar atılacak.(Hiç sanmıyorum ama)



Bunlar yapılır mı diye sorarsanız,ua varken zor...
 
Cevap: Sivas Maçındaki Tutumumuz Ne Olmalı?



Adnan Polat ve yönetimi ve

R.T.Erdoğan ve kurmayları ,

sert bir üslup ile toptan istifaya davet edilmeli.
 
Cevap: Sivas Maçındaki Tutumumuz Ne Olmalı?



Evet,son günlerde her şey süt liman çünkü.

Hiç Erdoğan ve kurmaylarından Galatasaray aleyhine bir açıklama gelmedi stat açılışımızda.

Hiç ölmüş başkanımızın arkasından atıp tutan olmadı.

Hiç tehdit edilmedik.

Pardon.

Olayları başlatan TOKİ başkanıdır. Başka bir suçlu aramaya gerek yok.
 
Cevap: Sivas Maçındaki Tutumumuz Ne Olmalı?



soyle bir haber var. galatasarayli bazi taraftarlar tt arenaya gitmeyip ali samiyeni dolduracakmis.hatta buna destek icin bjk ve fener taraftarlari da gelecekmis.
 
Cevap: Sivas Maçındaki Tutumumuz Ne Olmalı?



Abdullah Bey, konu çok önemli ve fikir babası olmanız hasebiyle sizi taktir ve tebrik ediyorum. Başbakan ve Toki Başkanı ayrımı yapılmalı ve bunu en güzel şekilde ifade etmeyi başarmalıyız. Bu işten en iyi trübün kültürü gelişmiş arkadaşlar anlar. Bana göre pankart ve afişler en etkili iletişim unsurdur.
 
Cevap: Sivas Maçındaki Tutumumuz Ne Olmalı?



Artık olayı abartmak yerine bir an önce sonlandırmanın yolunu bulmalıyız. Tepki verilecekse sadece Toki başkanına verilsin yeter. Maçın gidişatına göre Adnan Polat'a da tepki verilebilir. Geri kalan kısımdan ne özür dilensin, ne de özür beklensin. 3 gündür gündemimizi meşgul eden bu saçma şeyler de böylelikle son bulsun.
 
Cevap: Sivas Maçındaki Tutumumuz Ne Olmalı?



Toki başkanının yanı sıra özellikle şu İBB A.Ş. görevlisi olacak herif olmak üzere twitter üzerinden bize sallayan adamların da unutulmaması lazım.



Yalnız Sivas maçı ile alakalı çekincelerim çok fazla, orada olmaya çalışacağım ama özellikle uA ve diğer taraftarlar arasında yaşanacak bir gerginlikten korkuyorum. Umarım bu düşünceler sadece benim kuruntum olarak kalır.
 
Cevap: Sivas Maçındaki Tutumumuz Ne Olmalı?



Başbakan kibirinin cezasını çekmeyecek mi? 120 milyon stat yapıp, 450 milyona Ali Sami Yen'i satmadı mı? Teşekkür yine edecektik te, kibirden yüzünü göremiyoruz. Yardımı için teşekkür edilir, yeter; ne özürü!

Brecht demişti sanırım: "adamın başı çok dik, burnu havada imiş; çünkü boğazına kadar balçığa batmış".

Siz hala bu kibir abidesinden özür dileyeceksiniz ha.
 
Üst Alt