Sivas Madımak Oteli Katliamı - Sayfa 9 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sivas Madımak Oteli Katliamı


Bu vahşetin derinliğinde boğulduk. 3-5 tane hayvanı yargılayıp o dönemdeki devlet erkanını ve bu konuda emeği olan bildiğin ajan provakatör olan bazı siyasileri es geçtik. Taksirle ölüme sebebiyet, görevi kötüye kullanma...

Derinlerin iç savaş provası gibiydi. Hele sonrasındaki Başbağlar bunun apaçık kanıtıdır bence.

Allah şehit olanlara rahmet etsin, onları yakan da cehennem ateşinde yansın.
 
26.yıl dönümü.. Tıpkı 6-7 Eylül olayları gibi tarihimizin en büyük utançlarından biri. Her izlediğimde tüylerim diken diken oluyor.

 

D-ctUt-WwAEVG-g.jpg
 
madımak ve başbağlar katliamları t.c sınırlarında insanlıgın cayır cayır yakıldıgı birgündü ama madımakta maalesef aziz nesin denilen adamın kışkırtıcı tavrıda yobaz hayvanları dahada delirtmiştir
 
Bunun insanlıkla, islamla, müslümanlıkla alakası yok. Bunun yobazlıkla, hayvanlıkla alakası var. İslam dini yaşatmayı emreder.

Ölenlere allah rahmet eylesin, ülkemiz bu kötü durumu bir kez daha yaşamaz inşllah.
 
Menekşe Kaya:14 yaşındaydı. Lise öğrencisiydi.
Koray Kaya: 12 yaşındaydı.Ortaokula gidiyordu.
Kardeştiler. Madımak’ta yakılarak katledildiler.Bedenleri birbirine sarılmış halde bulundu

1593684574690.png
1593684625388.png
 
Allah rahmet eylesin. Gönül ister ki bu genç Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük katliamlarından birinin neredeyse 30. yılında çok daha yenilenmiş bir ülkeden bahsedebilseydik ama geride kalan 28 yılın bizi genel toplamda hemen hiçbir şekilde ileri götüremediğini görmek büyük hayal kırıklığı. Bir katliamda hayatını kaybetmek ölümlerin en kötülerinden birisidir ama orta vadede, bir katliamda neredeyse bir hiç için ölmek çok daha acı olsa gerek. Ailelerine tekrardan sabırlar diliyorum, belki bu insanların katilleri bugün o zamandan planladıkları emellerine ulaştılar ama bu ülke hala Madımak'ta yakılan güzel insanların yüzü suyu hürmetine dönüyor.
 
Üst Alt