Sivas Madımak Oteli Katliamı - Sayfa 8 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sivas Madımak Oteli Katliamı


Dindarların çok olduğu yerlerde hep kan akar. Üçkağıtcılık ve pislik de bitmez. Bakın bi coğrafya haritasına. Hemen farkedersiniz.


Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
 
Vahşi yobazların katlettiği insanların ülkemizde unutulmasın diye simge haline geldiği katliam... Bir zamanlar tarikatların cirit attığı ortamları hatırlıyorumda şimdilerde geleceğe umutla bakıyorum. Bu internet, geleceğimizi bu beladan kurtaracak... Vakti zamanında sokaklarda "iyiki ölmüşler" diyen çoğunluk artık kendini marjinal gruplara sevketmiş... Azalarak bitiyorlar.
 
Namazlarımı kılmaya çalışıyorum , orucumu tutarım, elimden geldiğince Dinimin kurallarını uygulamaya çalışırım.. Ailemden aldığım terbiye ve gelecek nesillerime aktaracağım da bu yöndedir..

Ancak şu yukardaki videolardaki konuşmaları dinleyince insanın içi burkuluyor lanet olsun diyesi geliyor resmen.. Biz bu insanlarla aynı havayı soluyoruz..

Arkadaşlar bizim hatta insanlığın en büyük sorunu CAHİLLİK.. Cahil insanı her türlü kandırırsın..

İslam'ın en büyük düşmanı da YOBAZLARDIR..

İnsanların dini duygularını sömüren, paraya, oya , siyasi güce dönüştüren İnsanları Allaha havale ediyorum..

Allaha şükürler olsun ki Atatürk gibi bi insanı bize layık görülmüş de ülkemiz bu yobazların egemenliğinden kurtulmuş.... Ama tehlike hala devam ediyor... Etrafımıza baktıkça İslam dünyasını ne denli geri kaldığını , yobazların dinimizi ele geçirmek istediğini görebiliyoruz..

Burda gençliğimizin yapacağı birşey var bol bol okumak, İlimde irfan da teknoloji de sanat da ileri gitmek..

El alem mars'a gitmeyi düşünürken bizim yobazlar imam hatip'i ortaokul seviyesine ordan da ilkokul seviyesine indirme çabasındalar..

Etnik kökeni Türk -kürt -çerkez-laz-suryani-roman olan vatandaşlarımız ya karanlığa yobazlığa karşı birleşip ülkemizi ileriye taşıyacaklar ya da karanlık kara bi delik gibi onları da yutacak..

Daha İnsani bir şekilde yaşamak adına atılan her adımı gönülden destekliyorum..

Karanlığın üzerine ya hepberaber çökeriz ya da karanlık hepimizin üzerine Yutar..
 
DDtyViLXkAABJ6N.jpg
 
Dile kolay, 24 sene gecmis

Boyle bir seyin bir daha olmayacagina emin degiliz hala

Bu yuzden unutmuyoruz


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Bir bu Madımak Katliamı bir de Başbağlar Katliamı insanlığın bittiği zamanlar. O da 2 gün sonra güya bunun karşılığı olarak Pkk'nın 33 sivili çoluk çocuk bebek ayırt etmeden katletmesidir.

Allah bir daha bu millete böyle aklını kaybettirmesin, böyle rezil katliamlar yaşatmasın.
 
Türkiye'nin en iğrenç olaylarından birisi maalesef.

Dindar teröristlerin masum insanları yaktığı ve ceza almadığı bir olaydı.

Ülke şuan daha tehlikeli orası da ayrı, 28 yıl geçmiş akıllanacağımız yere son 15 senesi iyice geriye, iyice kaosa gitmiş ülke.
 
Üst Alt