Sivasspor, Gheorghe Hagi'yi Getirmek İstiyor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Sivasspor, Gheorghe Hagi'yi Getirmek İstiyor


gheorghe-hagi.jpg

Sivasspor, Beşiktaş maçının ardından takımdan ayrılacağını açıklayan Samet Aybaba'nın yerine Gheorghe Hagi'yi istiyor.

Yeni sezon hazırlıklarına şimdiden başlayan Sivasspor, yeni teknik direktörünü de bir an önce belirlemek istiyor.

Fanatik'in haberine göre, Sivasspor yönetimi, takımdan ayrılacağını açıklayan Samet Aybaba'nın yerini Gheorghe Hagi ile doldurmayı planlıyor.

Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz, Romanya Ligi'nde kendi takımı olan Viitorul'u çalıştıran Hagi ile bizzat görüşerek teklifi iletecek.

Düşünmek için süre isteyen Hagi, kararını birkaç gün içinde Sivasspor yönetimine bildirecek.

Goal
 
Hagi adina olumlu olur bence. Ben hocamin yaninda gormek isterdim ama Turkiye'de zaman gecirmesi iyi olacaktir.

Sivas'ta cok iyi bir altyapi yatirimi yapildi, Altinordu'nun buralara gelmesini saglayan Murat Dizdar su an Sivas'in altyapi direktoru.

Hagi 4-5 sene Sivas'ta iyice pissin, hocam gidince gelsin.
 
Yanlış hamle olur iki taraf içinde. Hagi'nin hocalığını herkesin aksine beğeniyorum ama sürekli başarı beklenen Türkiye'de yapamaz. Ancak stres seviyesi düşük Başak,KPaşa,Osmanlı tipi takımlarda yapar.
 
Süper Lig'i 49 puanla 7. sırada tamamlayan Demir Grup Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarına şimdiden başlarken yeni teknik direktörünü de bir an önce belirlemek istiyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre, Demir Grup Sivasspor yönetimi, takımdan ayrılacağını açıklayan tecrübeli teknik adam Samet Aybaba'nın yerini Gheorghe Hagi ile doldurmayı planlıyor.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Romanya Ligi'nde kendi takımı olan Viitorul'u çalıştıran Hagi ile bizzat görüşerek teklifi iletti.

Gheorghe Hagi ise teklif yanıt vermek için süre isterken tecrübeli hoca kararını birkaç gün içinde Sivasspor yönetimine bildirecek.
 
Belki hoca olarak kendini geliştirmesi bizim açımızdan gelecekte iyi olur.Ama Hagi'yi Türkiye'de başka kulüpte görme fikri bile bana hoş gelmiyor.Özdeşleştik.
 
Üst Alt